AFAIK - nie ma takiej kategorii.
Jak to!? Nie rozumiem? Przecież wchodząc w "Katalog publiczny" mam, nazwijmy to: grupę "Policja i patrole", w której jest wyraźnie napisane => Zobacz kategorie (4) Więc oglądam te kategorie i jest ich (
kategorii) faktycznie 4. Na pierwszym miejscu (z Lp. 1) jest
kategoria Fotoradary
stacjonarne i ta mnie tylko i wyłącznie interesowała i tylko tą kategorię dodałem do ulubionych. Dlaczego więc twierdzisz, że takiej kategorii nie ma

Nie wdając się jednak w nazewnictwo, chciałem dowiedzieć się, co faktycznie kryje ta
kategoria? Byłem przekonany, jak sama nazwa wskazuje, że będą tam (jak bardzo trafnie to nazwałeś) metalowe "szpacze budki", bo o to mi tylko chodziło. Nie interesują mnie "suszarki", fotoradary na trójnogach czy inne wynalazki, które gdzieś się pojawiły i już więcej w tym miejscu mogą się nie pojawić. Dla mnie najistotniejszą informacją jest informacja, że zbliżam się do nieznanego mi fotoradaru stacjonarnego, gdzię mogę się liczyć z tym, że prawie na 100% otrzymam kosztowną, twarzową fotkę

Niestety, wybranie kategorii "Fotoradary stacjonarne", skutkuje (chyba?) ściągnięciem pliku zawierającego wszystko, co związane jest z radarem policyjnym. Sprawdziłem we własnej dzielnicy w Wa-wie i na codziennej trasie, że w miejscu gdzie miał być (wg zainstalowanego pliku w AM), fotoradar stacjonarny, była zatoczka, gdzie kiedyś widziałem radiowóz, a w drugim, było to miejsce gdzie pojawia się fotoradar przenośny, ale tylko w sezonie i z reguły w weekendy.
Dodam tylko, że w 90 przypadkach na 100 mój antyradar (bardzo czuły) milczy podczas mijania budek, znak że w środku pusto.
Oj, tak do końca bym się z Tobą nie zgodził....
Pozdrawiam.