0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Na stronie AM jest do pobrania wersja 4.5.2
Wczoraj wieczorem ściągnąłem 4.5.1 i nawet nie zdąrzyłem jej zainstalować a już jest kolejna wersja...Oznaczać może to tylko jedno: 4.5.1 miała bardzo poważne babole. I niestety potwierdza się teza że Automapa to bardzo niepoważna firma, której wszystkie produkty są w odwiecznej fazie beta a wszyscy userzy to odwieczni betatesterzy. Coraz bardziej mam tego dosyć... P.S.Zasysam z serwera nr 2 z kosmiczną prędkością 7 KB/s. A wczoraj było koło 30 KB/s...
Wypracowują normę aktualizacji już na przyszły rok.U mnie ciągnie tylko 10kB/s
Oznaczać może to tylko jedno: 4.5.1 miała bardzo poważne babole. I niestety potwierdza się teza że Automapa to bardzo niepoważna firma, której wszystkie produkty są w odwiecznej fazie beta a wszyscy userzy to odwieczni betatesterzy. Coraz bardziej mam tego dosyć...
jestem chyba pierwszy Zainstalowałem, odpaliłem i wygląda że działa. Czekamy jutro na 4.5.3
z 2-go serwera szło 10kB/s, przerwałem z 1 - go idzie 70 kB/s
Pojawił się opis zmian na stronie AutoMapy (http://www.automapa.com.pl/?PEI=13252&lng=PL . )
ten opis już był tylko, że z poprzednim numerem 4.5.1
Cytat: Qbik w Grudzień 21, 2007, 16:13:54ten opis już był tylko, że z poprzednim numerem 4.5.1Ale kurka wodna musieli cos zmienić....
nie mogli dodać pliku aktualizacyjnego ??Przynajmniej jeśli chodzi o EU ...Znowu trzeba ściągać 1,4gb Napisane: Grudzień 21, 2007, 15:24:50u mnie jedynka leci ponad sto
Widzę również procentowy wskaźnik postępu synchronizacji z MIPLO, chyba go nie było.