Właśnie jadę dziś w trasę to chętnie sprawdzę
Napisane: Kwiecień 15, 2008, 08:56:34
Włączyłem opcję w NR430BT "Uwzględniaj czas letni" w sytemie i w ustawieniach AM włączyłem synchronizuj czas GPS, wystawiłem urządzenie za okno i od kilku minut nic się nie dzieje złego (trzyma fixa). Może więc rzeczywiście jest już dobrze

Aha, no i wg mnie zdecydowanie szybciej przelicza trasę - tu pochwała. Mam też nadzieję, że w trasie nie będzie tak długo zwlekał z wyznaczaniem nowej trasy po przeoczeniu zjazdu (jakoś dziwnie AM długo zajmuje zaczęcie wyliczania nowej trasy).
Dla mnie problem nr 1 w AM w tej chwili to burdel (bo inaczej tego się nie da nazwać) w POI. Potrzeba tu śmiałej, męskiej decyzji co z tym zrobić i co zrobić by MIplo było naprawdę zintegrowane. Kompletną bzdurą są dwie kategorie Straż pożarna i Straż Pożarna, albo Bar i Bary - porażka jak dla mnie.
I jeszcze jedno - jak wybieram Prowadź do -> POI to brakuje mi wyszukiwania po nazwie we wszystkich kategoriach (W POI -> Zarządzanie tak można, więc da się). NO i na koniec - duże niedopatrzenie - podczas wyszukiwania po nazwie powinien też uwzględniać NAZWĘ KATEGORII!!!! Jak scaliłem sobie wszystkie restauracje (bo co miałem innego zrobić) to nie mogę znaleźć McDonalda, bo w opisie nie ma na ogół tych nazw. To dla mnie błąd.