0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Zamykamy AM jak zwykle ikoną koniec. Czekamy chwilkę aż się zawiesi po czym zamykamy AM krzyżykiem (x) z prawego górnego rogu ekranu. Następnie ponownie uruchamiamy AM, czyli de facto przywracamy ekran na którym zawisła aplikacja. Tyle że teraz jak klikniemy na słowo „Menu” (dolny pasek aplikacji) rozwinie się nam rozwijane menu z trzema jednakowymi pozycjami „?”. Klikamy na górny „?” i za chwilkę mamy poprawnie zamkniętą nasza ukochana AM.Zapraszam gorąco do wyszukiwania i publikowania innych, równie wdzięcznych sposobów zamykania AM 3.9.6
Przecież AM3.9.6 się ładnie zamyka.
Zamykamy AM jak zwykle ikoną koniec. Czekamy chwilkę aż się zawiesi po czym zamykamy AM krzyżykiem (x) z prawego górnego rogu ekranu. Następnie ponownie uruchamiamy AM, czyli de facto przywracamy ekran na którym zawisła aplikacja. Tyle że teraz jak klikniemy na słowo „Menu” (dolny pasek aplikacji) rozwinie się nam rozwijane menu z trzema jednakowymi pozycjami „?”. Klikamy na górny „?” i za chwilkę mamy poprawnie zamkniętą nasza ukochana AM.
A sprawdzałeś w menadżerze pamięci - czy aby naprawdę jest zamknięta?
Cytat: "jacek_wo"A sprawdzałeś w menadżerze pamięci - czy aby naprawdę jest zamknięta? Tak, jest zamknięta i swobodnie można ją uruchamiać ponownie.
Ponadto pan z serwisu powiedził mi, że we wrześniu będzie już dostępna wersja 4 .
problem jest mi calkowicie obcyPrzywiązałem sobie opcje wyjscia z programu do przycisku sprzetowego (Today) i "po zawodach"