Jak powrócić do poprzedniej wersji - może ktoś wie?

• 4 Odpowiedzi
  • 1237 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Jaro72

• 4
  • Sprzęt: NOKIA 330
Jak powrócić do poprzedniej wersji - może ktoś wie?
« dnia: Kwiecień 05, 2009, 18:23:02 »
Witam. Nie wie ktoś jak powrócić do poprzedniej wersji automapy? Ściągnąłem najnowszą wersję automapy 5.5, która wyszła 3.04. Sformatowałem kartę, aby wgrać najnowszą wersję, wcześniej miałem 5.3. Okazało się jednak, że 2.04 (co za pech) skończyła się moja licencja. Postanowłem wgrać wersję 5.3 no i mam problem wyskakuje mi komunikat, że mapa jest uszkodzona lub niepoprawna rejestracją. Zna ktoś może rozwiązanie mojego problemu?
Pozdrawiam.

*

Offline Yako

• 508
  • .: AutoMapa EU & iGO Primo :.
    • Jarosław Chmielewski - Wizytówka
  • Sprzęt: GoClever Navio 505
Odp: Jak powrócić do poprzedniej wersji - może ktoś wie?
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 05, 2009, 18:30:32 »
Witam. Nie wie ktoś jak powrócić do poprzedniej wersji automapy? Ściągnąłem najnowszą wersję automapy 5.5, która wyszła 3.04. Sformatowałem kartę, aby wgrać najnowszą wersję, wcześniej miałem 5.3. Okazało się jednak, że 2.04 (co za pech) skończyła się moja licencja. Postanowłem wgrać wersję 5.3 no i mam problem wyskakuje mi komunikat, że mapa jest uszkodzona lub niepoprawna rejestracją. Zna ktoś może rozwiązanie mojego problemu?
Pozdrawiam.
Wiesz... Możesz przedłużyć licencję - np. przez nasze Internetowe Centrum Handlowe... Szczegóły na priv...
Nie widzę sensu cofania się w rozwoju...
Na paliwo na pewno rocznie wydajesz więcej niż na subskrybcję...
Created By Yako - GSM PL +48 533 67 29 53

*

Offline Treker

• 756
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 05, 2009, 18:34:47 »
kolego napisz emaila do supportu. Jak dziś napiszesz jutro już będziesz miał instrukcję postępowania w takim wypadku. Oni szybko na szczęście odpisują.

*

Offline Jaro72

• 4
  • Sprzęt: NOKIA 330
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 05, 2009, 18:37:43 »
Ok. Tak zrobię. Dzięki serdeczne za odpowiedz.
Pozdrawiam.

*

Offline potas7

• **
  • 206
  • Sprzęt: OMNIA 2
« Odpowiedź #4 dnia: Kwiecień 05, 2009, 20:07:16 »
Pozdrawiam.
Wiesz... Możesz przedłużyć licencję - np. przez nasze Internetowe Centrum Handlowe... Szczegóły na priv...
Nie widzę sensu cofania się w rozwoju...
Na paliwo na pewno rocznie wydajesz więcej niż na subskrybcję...

Jeszcze tydzień temu napisał bym tak samo, ale po porażce 5.5 już się nie zgadzam. NA 5.5 nie da sie jeździć, AM głupieje... Generalnie można uznać, że 5.5 nie istnieje i Jaro72 powinien mieć dostęp do poprzedniej wesji. Jak wyjdzie prawdziwa nowa AM wtedy zadecyduje czy przedłużyc subskrypcje czy zrezygnować.