Brak mapy miast po powrocie z wyjazdu??

• 2 Odpowiedzi
  • 1074 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline jakub76

• **
  • 113
  • Sprzęt: Samsung S I9000
« dnia: Maj 11, 2005, 11:56:48 »
Mam pytanie, byłem sobiena mazurach, AM sprawowała się super, wszystkie drogi, jakimiś ścieżkami chodziłem, leśne drogi no p prostu bomba.... wracam do domu przejazd przez Warszawę a tu niespodzianka, brak uliczek, nr domów itp... odczytały sie mapy wszystkich miast... no to wiele nie myśląc wczytałem Warszawę... ale brakowało pozostałych, to wczytałem Kraków... a tu Polska znikneła i jadę sobie po białym polu... o co chodzi??? chwilowo wczytałem Polskę, przed wgraniem od nowa programów i map poczekam na jakieś rady... proszę pomóżcie, a już się tak cieszyłem że wszystko ładnie działa...
Acer N30 > MDA Compact I > Nokia E50 > Nokia E52 > MDA Compact IV > Samsung S I9000 :))

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 11, 2005, 14:55:16 »
Do tej pory brak drog swiadczyl tylko o tym ze ma sie wersje piracka programu. Byc moze cos Ci sie przykasowalo... lub cos w tym stylu. Przeinstaluj program i zobacz czy bedzie dzialac.

*

Offline jakub76

• **
  • 113
  • Sprzęt: Samsung S I9000
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 12, 2005, 00:20:03 »
czytałem że już ktoś tak miał tylko nie mogę tego znaleźć. Czytałem wówczas o "brak sygnału GPS" komuś tak się robiło i kilka osób to potwierdzało, że po powrocie z miejsca poza mapą szczegółową potrafią się takie przykrości dziać... no cóż spróbuje jak mi następnym razem zniknie.
Dzięki.
Acer N30 > MDA Compact I > Nokia E50 > Nokia E52 > MDA Compact IV > Samsung S I9000 :))