Instrukcja do Automapy!!!

• 3 Odpowiedzi
  • 3016 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Cat^

• 1017
    • http://www.catsoft.com.pl
  • Sprzęt: iPhone 4S/32, iPad 2 64/3G, TomTom GO 1005 LIVE
Instrukcja do Automapy!!!
« dnia: Wrzesień 01, 2003, 10:52:55 »
Jest dostępna na stronie producenta :)
Właśnie zasysam...

*

Offline korrek

• 346
Stare pytanie - Instrukcja do AutoMapy
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 26, 2004, 12:51:26 »
Stary problem. Ponieważ dla zespołu AutoMapy nie ma w ogóle problemu ( parę razy do nich kiedyś dzwoniłem) zwracam się do Was Forumnowicze. W jaki sposób wydrukować instrukcje AutoMapy ( w orientacji pionowej a nie w poziomej), aby nie była obcinana prawa strona tekstu?
Pocket-a z AutoMapą pożyczam czasami różnym osobom, dla których niezbędna jest instrukcja obsługi w trakcie użytkowania ( w czasie jazdy samochodem). Otwieranie w tym momencie notebooka jest totalnie nierozsądne. Pozostaje tylko wersja do druku.
Powiem szczerze mam dość już telefonów od znajomych, którzy w trakcie jazdy poszukują pomocy, – co, do czego służy i z czym się je. Potrzebuję WYDRUKOWANEJ INSTRUKCJI

*

Offline biblo

• 3314
  • Forum powinno być jak Media-Markt...
  • Sprzęt: Lumia 925, 730 Dual Sim, iPad mini Retina LTE
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 26, 2004, 18:56:45 »
Zrobiłem próbę z wydrukiem na HP-990Cxi i do pliku PDF. Wybrałem format A4 pionowy i skalowanie (zmniejszenie) strony do 85-90% oryginału i nic po prawej stronie nie zostało obcięte. Jedyny problem, to rozjechanie się formatowania stron polegający na tym, że ostatni fragment jakiegoś rozdziału zajmuje kilka linijek na górze kartki, a kolejny rodział drukowany jest dopiero na kolejnej stronie.

I jeszcze jeden problem - nie ma niektórych obrazków... np. Przyciski sprzętowe i nie mam pojęcia dlaczego.
Pozdrawiam,
biblo

*

Offline Moi (Adam Kubicki)

• 6498
    • Moje linki do stron o GPS (i nie tylko)
  • Sprzęt: SGS2, iP3GS, Lumia 800, Note 3
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 26, 2004, 19:58:46 »
Ale któraś z poprzednich wersji drukowała się normalnie (brak tylko dwóch ostatnich obrazków).

Może Panowie z AM po prostu wrócą do poprzednich ustawień, dorzucając tylko nową treść?