uf, az mnie zmrozilo jak przeczytalem bardzo emocjonalne wypowiedzi. Byly tez wypowiedzi merytoryczne za ktore b dziekuje.
Nie zaglebiajac sie w szczegoly parametrow mojego kompa, powiem powtornie tyle, ze ma spory zapas wszystkich parametrow decydujacych o plynnej pracy z programami bardziej wymagajacymi niz AM.
Fakty sa takie, ze:
- 3 lub 4 razy zaciagalem plik AM.
- ich waga nie przekraczala 1,3 a nie jak piszecie 1,8
- zawsze pojawia sie ten sam komunikat, (cytowany wczesniej).
W zwiazku z powyzszym nie wyjechalem za granice, co mnie rozsierdzilo do lez, bo znowu musze robic doktorat w sprawach na ktorych sie nie znam.
W poniedzialek problem ten podejmie moj komputerowiec i o wynikach was poinformuje oczywiscie, bo sadze, ze jest wiecej takich przypadkow.
Co do tego czy AM czy TT jest lepszy, to z mojego doswiadczenia wynika, ze oba produkty maja powazne wady i zalety. Nie znam programu idealnego. Z AM w sumie bylem zadowolony jednak zrezygnuje z ich uslug jesli podejscie firmy nie bedzie bardziej przyjazne. Jeszcze raz zdecydowanie podkreslam: kontakt z klientem od zakupu do instalacji to czysta amatorszczyzna. To nie jest do cholery klub milosnikow GPS, tylko firma biaraca pieniadze za swoje produkty, wiec jesli to sie nie poprawi, to ja dziekuje. Nie mam czasu na pierdoly, nawet jesli AM jako taka bedzie najlepsza na swiecie.
Moze urazilem tych, ktorzy tu zaciecie walczyli o dobre imie AM ale zrozumcie jedno: z faktami trudno dyskutowac.
Pozdrawiam i dzieki za zainteresowanie.