To moze wyjasnie od pocztku, co do tej pory zrobilem.
Wlozylem plyte Auto Mapa i skopiowalem ja do komputera.Potem ze strony AutoMapa skopiowalem najnowsza wersje 3.9 i nalozylem ja na te w komputerze.Podlaczylem PDA przez USB i ActiveSync.Jak kliknalem na ikonke AM w komputerze, to najpierw zapypytalo o jezyk, potem szukalo polaczenia z PDA i kopiowalo wybrane pliki (m.in sam program, jezyk itp). Poniewaz mam wersje XL, to mialem tylko jeden numer licencji i w trakcie instalacji wyskoczyla strona rejestracji i zarejestrowalem sie (nie pamietam dokladnie w ktorym to bylo momencie). Potem mnie zapytalo, w jakim folderze na PDA chce skopiowac wszystkie pliki.Wybralem storage card. Skopiowalo sie i na ekranie Today w PDA mam pasek z Auto Mapa. Wlaczylem antene GPS i kliknalem Auto Mape, otwieranie doszlo tylko do ekranu "wybierz mape", ale nie bylo co wybierac,ekran byl niekatywny. Natomiast teraz, po kliknieciu w pasek AM wyskakuje wspomniany komunikat "nieprawidlowa wersja programu".
Nie wiem, czy ja cos zle zrobilem (wykonywalem polecenia kompa i instrukcji zalaczonej do CD AM) czy wystapil jakis blad w trakcie transferu plikow. Poradzcie co mam dalej robic: czy odinstalowac program i ponownie go zainstalowac (moze jakos inaczej,zeby uniknac bledow-sam nie wiem), czy poprawic cos w juz istniejacym.
Jestem narazie totalnym laikiem w temacie AM i PDA, wiec moze robie jakies podstawowe bledy .
Wdzieczny bede za pomoc.