Wysłałem tam jeden z programów - ale w moim pojęciu brak tam odpowiedniego działu. No bo choć są to programy związane z nawigacjami to działają w środowisku MS Windows. A takiego działu tam brak.
Możliwe jest też użycie kategorii: 'narzędzia POI' - ale takiej kategorii też brak.
Jako moderator może jesteś w stanie założyć tam odpowiednią kategorię i przenieść do niej moją wiadomość (http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=138591.0)
O drugim programie napiszę i wyślę go ale dopiero jak zrobisz z tą pierwszą moją wiadomością porządek.
Nie mam uprawnień do zakładania nowych (pod)działów. Mogę się o to jedynie zwrócić do "instancji".
A czy nie wystarczy, jeśli Twój wątek zostanie przeniesiony do działu GPS? Jest to jedyny dział o tej tematyce. Funkcjonuje w gałęzi Pocket PC, ale dla innych platform takie poddziału nie ma.
Niemal wszystkie programy do obróbki POI są dla dużego Windowsa. To jakby "oczywista oczywistość". Chyba mija się z celem zakładanie osobnego działu dla platformy PC, bo byłoby to gubienie śladu dla poszukujących.
Problemem może być jedynie brak takiej informacji w dziale Windows CE. Ale rozwiązaniem jest utworzenie tam dubla Twojego wątku.
Myślę, że jeśli znajdzie się w tych dwóch działach, to trafią tam i użytkownicy TomToma, Garmina oraz aplikacji nawigacyjnych dla pozostałych platform. Jeśli będą choć trochę bystrzy. A jeśli nie - trudno. Widać, taka ich karma...