Funkcje, jakich brakuje mi w poi.mobilne.net

• 34 Odpowiedzi
  • 4255 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Maciej Loret

• 613
    • Biuro Rachunkowe Małgorzata Loret
  • Sprzęt: Wizard, Eten X650 (R.I.P), NR560+AM, N52+Ovi
« Odpowiedź #30 dnia: Maj 07, 2006, 11:02:59 »
Cytat: "MaDuch"
Jeśłi chodzi o banki i bankomaty to jestem jednak za podziałem wg banków. Bo to jakiego banku szukam jest dla mnie najważniejsze

To chyba jasne, zresztą nikt w tym wątku niczego innego nie sugerował.

Cytat: "MaDuch"

Podział na bankomaty, oddziały, oddziały z bankomatami wg mnie nie jest istotny chociażby dlatego, że praktycznie w każdym oddziale można na kartę otrzymać pieniądze.

Spróbuj pobrać pieniążki z mBankowej debetowej VISY Electron w oddziale BZWBK i w bankomacie BZWBK. Takich przykładów jest oczywiście znacznie więcej.
Pozdrawiam, Maciej Loret
Biuro Rachunkowe Małgorzata Loret
http://www.loret.bydgoszcz.pl

*

Offline MaDuch

• 1518
  • Sprzęt: HTC Touch HD2, SGS, HTC TouchPro, Asus 636
« Odpowiedź #31 dnia: Maj 08, 2006, 10:49:09 »
Ja miałem na myśli pobieranie pieniędzy w ramach własnego banku. Z tym nie ma żadnego problemu.

Natomiast nie jestem przekonany co do tego, żeby mnożyć kategorie w ramach nawet banku jak sugerował wyżej Moi, zwłaszcza przyniewielkich mozliwościach dzisiejszych ikon, będzie to nie do rozróżnienia w trakcie jazdy.
Polecam Regulamin forum !!

*

Offline palmus

• 623
  • Palmax-Holux
« Odpowiedź #32 dnia: Maj 08, 2006, 12:18:51 »
Byłbym za możliwością samodzielnego korygowania położenia czy  opisu punktów, rozwiązując problem  pkt. 8 Zebranych Postulatów Moi (8. Ustalenie jasnej procedury postępowania w przypadku, gdy autor punktu lub moderator kategorii nie reaguje na zgłoszenia o nieprawidłowościach/wątpliwościach dotyczących wpisu.)

palmus
palmus

*

Offline Moi (Adam Kubicki)

• 6498
    • Moje linki do stron o GPS (i nie tylko)
  • Sprzęt: SGS2, iP3GS, Lumia 800, Note 3
« Odpowiedź #33 dnia: Maj 08, 2006, 12:31:44 »
Co to znaczy samodzielnego? Że każdy user może zmienić dowolny wpis??? :shock:

*

Offline palmus

• 623
  • Palmax-Holux
« Odpowiedź #34 dnia: Maj 08, 2006, 14:25:15 »
Eche.
Wymaga to niestety sporej świadomości userów.
Pobieram porcję POI z Mobilnychnetu, jadę, okazuje się,że jest sporo przekłamań.Nanoszę w PDA zmiany od razu.
Synchronizuję z Mobilne.net.Gra.
Tak widzę to od mojej strony.

Widzę oczywiście zagrożenie, gdzie Porządny Moderator ładnie poukładał punkty, a ludzie mu je przewracają do góry nogami.OK.

Z drugiej jednak strony, nie mamy wpływu na to jakie POI i jak dokładnie opisane, są umieszczane w bazie.Dajemy wiarę Zbieraczom,że robią to rzetelnie.Więc znajduję tu analogię.

Przyznam,że nie chce mi się już tych korekt wpalcowywać, słać do moderatora, a on też ręcznie będzie cyzelował punkty.Jeden mogę, ale 15 co parę dni?
Kiedyś lubiałem przeczesać całą kategorię i poprawić opisy, ale skoro wszystko przy synchronizacji szło w zlew.... :cry:

palmus
palmus