Fotoradary a demo wyznaczonej trasy

• 4 Odpowiedzi
  • 968 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Treker

• 756
Fotoradary a demo wyznaczonej trasy
« dnia: Wrzesień 13, 2007, 12:02:08 »
Czy może mi ktoś z Was odpowiedzieć, czy jeżeli ustawię trasę i włączę ja sobie w opcji "demo" i na przesuwającej się trasie widzę fotoradar to program powinien dać mi sygnał dźwiekowy informujący o tym punkcie czy nie.

Pozdrawiam

*

Offline puniek

• 4617
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S7 EDGE SM-G935F
Odp: Fotoradary a demo wyznaczonej trasy
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 13, 2007, 12:21:39 »
Czy może mi ktoś z Was odpowiedzieć, czy jeżeli ustawię trasę i włączę ja sobie w opcji "demo" i na przesuwającej się trasie widzę fotoradar to program powinien dać mi sygnał dźwiekowy informujący o tym punkcie czy nie.

Pozdrawiam
Tak... chyba, że inne kryteria sa źle ustawione
ISTQB Certified Tester

*

Offline tomaszkap

• 8932
  • Mój avatar to Sawyer
  • Sprzęt: Samsung Galaxy A52 5G
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 16, 2007, 22:06:31 »
Niby tak ale czasami się zdarza, że nie zadziała. Dzisiaj tak miałem ale za drugim razem jak włączyłem demo to wszystko było ok. Nie wiem od czego to zależy ale się tak dzieje nie tylko u mnie (w innym wątku opisują clubowicze podobne problemy),
Było:Asus A696->SPV M650->Nuvifone M20->i5700->Kaiser-> SGSI,SGSII,SGSIV,Huawei,PALM Centro, Xiaomi Mi Mix 2s, Samsung Galaxy J4, Xiaomi Redmi Note 4 64/4 GB, Huawei P20 ProRealme 8Pro/8GB/128GB, Samsung A52s/A54 5G

*

Offline matthiasgor

• 368
  • Sprzęt: NavRoad Vivo S, Nokia E7
« Odpowiedź #3 dnia: Wrzesień 16, 2007, 22:47:36 »

Pozdrawiam

U mnie daje sygnał, tylko musisz mieć prędkość ustawioną w kryteriach odpowiednio.
--
Pozdrawiam
Maciej

« Odpowiedź #4 dnia: Wrzesień 18, 2007, 22:34:15 »
Przepraszam, pomylilem tematy, prosze o usuniecie tego posta
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 18, 2007, 22:54:11 wysłana przez DJ_Kuato »