Treker w nowych wcieleniach snujący spiskowe teorie

• 8 Odpowiedzi
  • 1536 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Treker w nowych wcieleniach snujący spiskowe teorie
« dnia: Styczeń 02, 2010, 20:15:35 »
Nie ma to jak sprawiedliwość, dziwnym trafem inne systemy nawigacyjne nie mają swoich newsów ;) Czyżby jedne były promowane bardziej od drugich?  :ok:

http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=154217.0

http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=154125.0
« Ostatnia zmiana: Styczeń 04, 2010, 17:49:50 wysłana przez Moi (Adam Kubicki) »

Odp: Newsy o AutoMapie w PDAclubie
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 02, 2010, 22:06:53 »
No i co hipokryzja nie popłaca , nieźle ci napisał Navifan na forum . I ma kolega
rację, z czym ty nam wyjeżdżasz w uzasadnieniu, z jakimś androidem czy
HTC, że niby tam newsy załozyłeś. Obłuda i tyle, AM jest promowana
nachalnie poprzez link sponsorowany oraz newsy na forum . I nie pisz tu
, że to zrobiłeś tak sam z siebie. Ciekawe jak jemu
sie będziesz tłumaczył kolego Moi Kubicki. Pewnie go zbanujesz, bo to
najprościej. Kolego zanim nie wywalisz tego zaczepnego wątku, to nie uwolnisz się od takich zarzutów jakie ci przedstawiłem np ja czy kolega Navifan . Gdzie newsy o IGO, TOm Tom itd, no gdzie pytam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam forumowiczów

TREKER

*

Offline Bacao

• 1582
  • czyt. Bokął
    • PdaSite.pl-idealne miejsce w sieci dla Twojego PDA.
  • Sprzęt: Acer C110, Motorola Milestone
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 02, 2010, 22:14:56 »
Ciekawe ze obaj klubowicze zarejestrowali sie jednego dnia i napisali tylko po jednym poscie w tym samym temacie...
Tez nie podoba mi sie np zakladanie wielu watkow o ankiecie na produkt roku 2009, ale nie czuje satysfakcji w zwyzywaniu moderatorow i wymyslania teori spiskowych. To ze mna czy z nimi jest cos nie tak? :mysli:
Moj nick (apelido) znaczy tyle co usmiechniety :D
Toshiba G900--->HTC Universal (XDA EXEC)---> HTC Hermes (MDA Vario II)---> HTC TyTN II---> Nokia N810--> Acer C110 + Motorola Milestone

*

Offline Moi (Adam Kubicki)

• 6498
    • Moje linki do stron o GPS (i nie tylko)
  • Sprzęt: SGS2, iP3GS, Lumia 800, Note 3
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 02, 2010, 22:15:46 »
Aleś ty nachalny, Treker. Masz rozdwojenie jaźni, rozmawiasz sam ze sobą i dziwisz się, że nikt wam się nie wcina w dyskusję?  :E :grin: :mrgreen:
Rozmawiajcie dalej. Mnie to nie przeszkadza.
Zaproponowałem rozwiązanie. Popełniłeś kilka błędów, rażących, karygodnych. Masz dżentelmeńskie wyjście - przeprosić zainteresowanych. Kogo sam wiesz. Mnie to wali.
Jeśli nie, uprawiaj dalej swoją partyzantkę. Po którymś z kolejnych wpisów doprowadzę do upublicznienia twojej korespondencji z moderatorami i adminami. Ciekawe, co wtedy powiesz.

W jednym z wątków, na który się powołujesz, jest sprawa wyjaśniona. Przy twoim udziale. Twoje posty nie były kasowane. Każdy sobie może opinię wyrobić.

Jeżeli uważasz, że będziemy się przejmować twoimi kolejnymi wcieleniami, to się grubo mylisz.

« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 02, 2010, 22:44:03 »
moi Kubicki, ja nie mam rozdwojenia jaźni. Daję ci słowo, że Navifan to nie jestem ja. Jeżeli kolegę zbanowałeś to zrobiłeś mu krzywdę. Obawiam się, że każdy kto napisze coś przeciw twojej wątpliwej iicjatywie, to z automatu dostanie bana, bo go weźmiecie za mnie. Nie idźcie tą drogą jak mawiał poeta :-) Treker

p.s I dobra wiadomość dla ciebie i moderatorów. Ja będę sporadycznie się odzywał, bo forum to interesuje mnie ze względu na merytoryczne treści i używał go będę jako user read only :-) Dam ci radę, jak nie chcesz brużdżenia w tym wątku, to go zamknij i otwieraj tylko na swoje potrzeby wykazania się.

TREKER

*

• 6498
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 03, 2010, 01:40:49 »
Daję ci słowo, że Navifan to nie jestem ja.

Wiem, wiem - Treker to też nie ty.

Jeżeli kolegę zbanowałeś to zrobiłeś mu krzywdę.

Jeśli Navifan nie jest twoim wcieleniem, to pewnie Wiesiek.  :E

p.s I dobra wiadomość dla ciebie i moderatorów. Ja będę sporadycznie się odzywał, bo forum to interesuje mnie ze względu na merytoryczne treści i używał go będę jako user read only :-) Dam ci radę, jak nie chcesz brużdżenia w tym wątku, to go zamknij i otwieraj tylko na swoje potrzeby wykazania się.

Och, łaskawco, dzięki. Ale to zbytek łaski. Pisz ile chcesz. :E 
Ośmielę się tylko zauważyć, że również jestem moderatorem, gdybyś to przeoczył. Nie żebym cierpiał na kompleks tytułomanii, jedynie informuję, że czasem z tych uprawnień korzystam i podglądam, co tam knujesz na forum i pod jakim nickiem. Reszta ekipy PDAc chyba ignoruje tę zabawę. Znudzili się.

Na koniec dam ci hinta, bo podobno jesteś informatykiem. Wspólnie z kolegą ( :grin: ) Navifanem odkryliście (z małą moją pomocą - podałem to na tacy), że adekwatne tematycznie newsy ze strony głównej są podlinkowane na trzech forach: AutoMapy, HTC Leo i Androida. Jeśli faktycznie jesteś tym informatykiem, to nie będzie dla ciebie problemem sprawdzenie po jakich keywordsach internauci wchodzą na PDAclub przez wyszukiwarki. Teraz, jeśli masz pojęcie o SEO, bez trudu domyślisz się dlaczego akurat w tych trzech działach forum są powtórzone newsy ze strony głównej. Jeśli się nie domyślisz, to przeceniłem twoją inteligencję.

Oczywiście, teorie spiskowe z kontekstem AutoMapy możesz snuć dalej. Wspólnie z kolegą Navifanem...  :E
Have fun!  :ok:

*

Offline Janeo

• *
  • 50
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 03, 2010, 08:25:33 »
Oczywiście, teorie spiskowe z kontekstem AutoMapy możesz snuć dalej. Wspólnie z kolegą Navifanem...  :E
Have fun!  :ok:
Ty lepiej Moi (Adam Kubicki), już nic nie pisz. Już pierwsze posty krytycznych wykasowałeś 26/12/2009, choć zdążyłeś na nie niemądrze, a nawet OBRAŹLIWIE odpowiedzieć. Wszystko wykasowałeś, pewien jestem, że również z powodu swoich kompromitujących i obraźliwych wypowiedzi, co nie przystoi moderatorowi.
W związku z tym sprawę opisałem tutaj http://groups.google.pl/group/pl.rec.gps/browse_thread/thread/a958d4065fa02fdb?hl=pl żeby koledzy z branży Cię poznali z innej strony, wiele osób zabrało głos, choć ty nie chciałeś wziąć udziału w dyskusji.
Jeszcze raz powtarzam - teraz już za późno, więc albo kontunuuj ten proceder kasowania wszystkiego poniżej wątku inicjującego, albo NIC JUŻ NIE PISZ.
Bo na wykasowanie tego całego wątku wraz z prasówką - Ciebie nie stać, pewnie ego ci nie pozwala...
Pozdr. - Janeo

*

Offline Bacao

• 1582
  • czyt. Bokął
    • PdaSite.pl-idealne miejsce w sieci dla Twojego PDA.
  • Sprzęt: Acer C110, Motorola Milestone
« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 03, 2010, 11:40:02 »
Moi (Adam Kubicki), jesli mozesz to wydziel te posty, bedzie mozna troche sie posmiac. :wink:
Moj nick (apelido) znaczy tyle co usmiechniety :D
Toshiba G900--->HTC Universal (XDA EXEC)---> HTC Hermes (MDA Vario II)---> HTC TyTN II---> Nokia N810--> Acer C110 + Motorola Milestone

*

• 6498
« Odpowiedź #8 dnia: Styczeń 03, 2010, 15:10:35 »
sprawę opisałem tutaj http://groups.google.pl/group/pl.rec.gps/browse_thread/thread/a958d4065fa02fdb?hl=pl żeby koledzy z branży Cię poznali z innej strony, wiele osób zabrało głos, choć ty nie chciałeś wziąć udziału w dyskusji.

No i co? Wysłali cię na drzewo?
Połowę ludzi z tej grupy znam osobiście. Od lat. Nie ty im będziesz tłumaczył, kto ma rację. Sami mają wystarczająco dużo rozumu, by rozpoznać fakty i odsiać je od szeptanej propagandy.
A w wątku na pl.rec.gps już odpowiedziałem.