Daję ci słowo, że Navifan to nie jestem ja.

Wiem, wiem - Treker to też nie ty.
Jeżeli kolegę zbanowałeś to zrobiłeś mu krzywdę.
Jeśli Navifan nie jest twoim wcieleniem, to pewnie Wiesiek.

p.s I dobra wiadomość dla ciebie i moderatorów. Ja będę sporadycznie się odzywał, bo forum to interesuje mnie ze względu na merytoryczne treści i używał go będę jako user read only :-) Dam ci radę, jak nie chcesz brużdżenia w tym wątku, to go zamknij i otwieraj tylko na swoje potrzeby wykazania się.
Och, łaskawco, dzięki. Ale to zbytek łaski. Pisz ile chcesz.
Ośmielę się tylko zauważyć, że również jestem moderatorem, gdybyś to przeoczył. Nie żebym cierpiał na kompleks tytułomanii, jedynie informuję, że czasem z tych uprawnień korzystam i podglądam, co tam knujesz na forum i pod jakim nickiem. Reszta ekipy PDAc chyba ignoruje tę zabawę. Znudzili się.
Na koniec dam ci hinta, bo podobno jesteś informatykiem. Wspólnie z kolegą (

) Navifanem odkryliście (z małą moją pomocą - podałem to na tacy), że adekwatne tematycznie newsy ze strony głównej są podlinkowane na trzech forach: AutoMapy, HTC Leo i Androida. Jeśli faktycznie jesteś tym informatykiem, to nie będzie dla ciebie problemem sprawdzenie po jakich keywordsach internauci wchodzą na PDAclub przez wyszukiwarki. Teraz, jeśli masz pojęcie o SEO, bez trudu domyślisz się dlaczego akurat w tych trzech działach forum są powtórzone newsy ze strony głównej. Jeśli się nie domyślisz, to przeceniłem twoją inteligencję.
Oczywiście, teorie spiskowe z kontekstem AutoMapy możesz snuć dalej. Wspólnie z kolegą Navifanem...

Have fun!