Łomatko, ale masz wymagania - chyba łatwiej Ci będzie posłużyć się syntezatorem "Iwona" i samemu to zrobić. 
To chyba nie są żadne wielkie wymagania by nagrać kilkanaście słów na komputerze prawda? Dziękuję za radę, ale syntezator mowy to ostateczność. Wolałbym by dźwięki ostrzegawcze w mojej Automapie były wypowiadane przez człowieka, tzn. przez Panią o miłym głosie:)
Połączone: [time]Październik 23, 2011, 13:29:57[/time]
To miał być ciepły kobiecy głos, a nie głos zombie. Już ładniejszy głos ma koleżanka z mojej poprzedniej pracy, a wierz mi, że nie chciałbyś jej usłyszeć. Dodam tylko, że jak dzwonili do firmy klienci, to niektórzy zwracali się do niej per Pan
@AutoMaPan nagrywałem kiedyś do AM głos mojego synka i wyszło naprawdę świetnie. Czekam aż mi córka podrośnie to też ją nagram.
mit freundlichen Grüßen
iceneon
Myślę, że doskonale się rozumiemy. Wolę słuchać w mojej Automapie głosy prawdziwych ludzi niż syntezatora mowy. Gdybym miał wokół siebie kogoś, kogo mógłbym nagrać do dźwięków ostrzegawczych, to nie byłoby tego tematu. Mam nadzieję, że znajdzie się Pani która zechce nagrać dla mnie swój głos:)
Połączone: Październik 23, 2011, 13:34:35
@AutoMaPan
a ty nie masz żadnej kobiety pod ręką, żeby nagrać?
Przecież to może być nawet Teściowa... (/Siostra/Matka/Żona/Kobiałka zależy czym dysponujesz)
takie 2w1 - i zapunktujesz i będzie jak w realu ;P
Teściowa..? Chyba żartujesz... Chcesz bym słuchając jej w Automapie spowodował jakiś wypadek;) Zdecydowanie szukam jakiejś Pani spoza kręgu moich znajomych, która by sprostała temu zadaniu:)