Witam

Ostatnio zauważyłem 2 dziwne rzeczy podczas obsługi najnowszej wersji MiploSync:
1. MiploSync co jakiś czas samoczynnie zmienia wersję językową z polskiej na niemiecką - nie jestem specjalnym fanem tego języka, tak więc można od razu wykluczyć, że sam - w jakimś "pijanym widzie" - sobie to zmieniłem

; oczywiście za każdym razem zmieniam z powrotem na polską wersję, ale po pewnym czasie wraca do niemieckiej...;
2. Przeglądam historię synchronizacji (ostatnia zakładka w programie na palmtopie) i widzę dziwne komunikaty, np. wysłano prośbę o dodatkową kategorię, pobrano nową kategorię itp; wiem na pewno, że nie synchronizowałem nic nowego, tylko te kategorie, które mam - poza tym w AM nie widać żadnych nowych kategorii; no i te komunikaty, że usunieto np. 350 POI i dodano 250, ale to w ostateczności może być związane z samą synchronizacją...
Może to drobiazgi, ale jestem uczulony (po wcześniejszych przygodach z PC) na wszystkie procesy w kompach, które dzieja się w tle bez mojej wiedzy, a nie są procesami systemowymi

Miał ktoś z Was tego typu objawy z MiploSync???