Dziwne fiksacje

• 11 Odpowiedzi
  • 2564 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline puniek

• 4617
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S7 EDGE SM-G935F
Dziwne fiksacje
« dnia: Czerwiec 08, 2008, 15:16:23 »
Witam!
Jestem ciekaw czy ktoś z Was miał podobny przypdek...
AM 5.0.9 (568)
[start] Obory, Konstancin Jeziorna ul Literatów 2
[Koniec] Warszawa, Bemowo

1. Jadąc trasa optymalną zmieniłem trasę skręcając w ul. Wincentego Witosa aby jechać przez Służewiec.
Na skrzyżowaniu (w połowie trasy) ul. Marynarskiej/Wynalazek AM poinformowała mnie, że dojechałem do celu i znikła trasa!

Pozdrawiam

PS: dla zainteresowanych Pałacykiem w Oborach (urocze miejsce), że jest błąd na Mapie. Adres: Obory, Konstancin Jeziorna ul Literatów 2 (Pałac w Oborach) znajduje się punkcie o współrzędnej [N 52 05'06.28" E 21 08'41.82"] a nie w punkcie [N 52 05'23.42" E 21 07'24.27"] jak to pokazuje AM.
ISTQB Certified Tester

*

Offline puniek

• 4617
Odp: Dziwne fiksacje
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 14, 2008, 00:41:32 »
Widzę, że znów jestem pierwszy.... :(
ISTQB Certified Tester

*

Offline maxdamage

• *
  • 50
  • Sprzęt: eten m700; mio168
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 14, 2008, 08:58:32 »
a skąd AM w wersji 5.0.9?

*

Offline RUKAT

• 2388
  • Sprzęt: POCO X3 NFC
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 14, 2008, 11:04:31 »

PS: dla zainteresowanych Pałacykiem w Oborach (urocze miejsce), że jest błąd na Mapie. Adres: Obory, Konstancin Jeziorna ul Literatów 2 (Pałac w Oborach) znajduje się punkcie o współrzędnej [N 52 05'06.28" E 21 08'41.82"] a nie w punkcie [N 52 05'23.42" E 21 07'24.27"] jak to pokazuje AM.

Numeracja domów w Konstancinie jest ,jak mówi klasyczka , "centralnie skopana" . Takich "kwiatków" jak Literatów 2  jest u nas mnogo :E

ps.  http://www.miplo.pl/point.php?p=e7eZw531   ;o)
Nic tak nie cieszy jak seria z pepeszy ;o)

*

Offline Treker

• 756
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 14, 2008, 12:17:15 »
Witam!
Jestem ciekaw czy ktoś z Was miał podobny przypdek...
AM 5.0.9 (568)

Nie obraź się kolego, ale obawiam się, że zgłaszając problem chciałeś bardziej popisać się, że masz wersję beta najnowszej wersji programu, która pewnie dopiero oficjalnie będzie zapewne w okresie wakacyjnym. Proponuję nie zgłaszać publicznie błędów dotyczących programu, którego "nie ma".
Pozdrawiam

*

Offline puniek

• 4617
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 14, 2008, 12:24:27 »
Nie obraź się kolego, ale obawiam się, że zgłaszając problem chciałeś bardziej popisać się,
Każdy ocenia innych według siebie  :O~
ISTQB Certified Tester

*

Offline emisiu

• Ekspert AutoMapa
  • 2362
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 14, 2008, 13:50:09 »
Nie obraź się kolego, ale obawiam się, że zgłaszając problem chciałeś bardziej popisać się, że masz wersję beta najnowszej wersji programu, która pewnie dopiero oficjalnie będzie zapewne w okresie wakacyjnym. Proponuję nie zgłaszać publicznie błędów dotyczących programu, którego "nie ma".
Pozdrawiam

5.09 nie jest żadną betą, lecz wersja 5.07 z kilkoma drobniusieńkimi poprawkami udostępnioną przez AM części użytkownikom.

*

Offline puniek

• 4617
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwiec 14, 2008, 18:29:14 »
Tak prawdę mówiąc to "program, którego nie ma" ( 5.0.8 ) wgrali mi w Centrum Serwisowym samej Automapy jako rozwiazanie problemu, który występował tylko u mnie a wersja 5.0.8 powstała własnie jako rozwiazanie problem, który sie u mnie ujawnił.
Więc kolega Treker niech sie nie rzuca bo być może dzięki mojemu uporowi i determinacji (oddałem dla dobra sprawy swojego palmtopa na 2 tygodnie) sam nie spotka sie z tym problem...  :O~

Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 14, 2008, 18:34:52 wysłana przez Puniek »
ISTQB Certified Tester

*

Offline Treker

• 756
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwiec 14, 2008, 19:17:12 »
Kolega treker się nie rzuca tylko sugeruje aby nie zgłaszać na tym forum problemów, które dotyczą nieoficalnej wersji programu, bo może ktoś to czytać kto ma zamiar kupić program i czytając takie uwagi może uznać, że nie warto tego kupować, bo zawiera dziwne babole. Błędy do wersji "beta" powinny być zgłaszane bezpośrednio do supportu automapy. Wydaje mi się to logiczne i uczciwe w stosunku do twórców programu, którzy dzięki takim zgłoszeniom jako wpis kolegi Puńka mogą nam już nie chcieć udostępniać testowego oprogramowania w przyszłości. Pozdrawiam

*

Offline puniek

• 4617
« Odpowiedź #9 dnia: Czerwiec 14, 2008, 19:54:43 »
Kolega treker się nie rzuca tylko sugeruje aby nie zgłaszać na tym forum problemów, które dotyczą nieoficjalnej wersji programu, bo może ktoś to czytać kto ma zamiar kupić program i czytając takie uwagi może uznać, że nie warto tego kupować, bo zawiera dziwne babole. Błędy do wersji "beta" powinny być zgłaszane bezpośrednio do supportu automapy. Wydaje mi się to logiczne i uczciwe w stosunku do twórców programu, którzy dzięki takim zgłoszeniom jako wpis kolegi Puńka mogą nam już nie chcieć udostępniać testowego oprogramowania w przyszłości. Pozdrawiam
Nadimpretacja ..... szukasz dziury w całym i czepiasz się.... a co do baboli to trzeba by zlikwidować całe forum bo ono opisuje bablole i wypisują w nim ludzie, którzy mają problemy a nie ci, co są zadowoleni bo Ci milcza w większości...
Ci co opisują tu problemy są awangardą  rozwoju aplikacji... :)

Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 14, 2008, 20:04:32 wysłana przez Puniek »
ISTQB Certified Tester

*

Offline siemi1

• 501
    • forum
  • Sprzęt: Samsung Omnia II 8GB Orange,
« Odpowiedź #10 dnia: Czerwiec 14, 2008, 20:35:07 »
U mnie z kolei czasami jak wysnaczy trase i jade nia np cały czas prosto to  nie wiedomo ska  mowi mi ze zjechalem z tersy imszuka nowej a caly czas jade po niebieskiej lini:/ dziwne:/

*

Offline emisiu

• Ekspert AutoMapa
  • 2362
« Odpowiedź #11 dnia: Czerwiec 14, 2008, 22:11:56 »
U mnie z kolei czasami jak wysnaczy trase i jade nia np cały czas prosto to  nie wiedomo ska  mowi mi ze zjechalem z tersy imszuka nowej a caly czas jade po niebieskiej lini:/ dziwne:/

I tak jest lepsza od Ciebie, bo nie robi 11 błędów w jednym zdaniu.  :grin: