Download wersji 3n

• 4 Odpowiedzi
  • 1476 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline MaxGPS

• 27
  • Sprzęt: MIO P550M
Download wersji 3n
« dnia: Sierpień 01, 2005, 11:59:29 »
Mam pytanko czy jest jakis mirror do sciagniecia aktualizacji map 3n? Albo jakis sposob, ze ciagnac programem typu Flashget? Bo probuje sciagnac ze strony, po podaniu kodu licencji, pojawia mi sie plik do sicagniecia, ale sciaga mi przez przegladarke :( I tu pojawia sie jakis przestoj po 7Mb i musze pozniej sciagac od nowa... a moze z mirrora czy wklejonym linkiem do Flashgeta sam by sobie pozniej dociagal dalej... Jest na to jakas rada?

*

Offline MaxGPS

• 27
Download wersji 3n
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 01, 2005, 19:51:38 »
A moze ktos sciagal 50k+reszta w wersji 3n? Ten plik co ma 50MB? Bylbym wdzieczny jakby podeslal na max(at)post.pl - skrzynka spokojnie pomiesci, a z wlasnej skrzynki juz Flashgetem pociagne...

*

Offline radoskur

• 1921
    • http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=414522
Download wersji 3n
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 03, 2005, 10:47:53 »
Raczej Ci nikt nie podeśle... oisz maila do Automapy oni Ci podadzą bezposredniego linka jak im podasz nr swojej licencji.

*

Offline nacki

• 26
Download wersji 3n
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 03, 2005, 11:04:04 »
Jeżeli masz nadal problem ze ściągnięciem map 3n, i o ile jesteś legalnym użytkownikiem mogę Ci je udostępnić (napisz na GG# 474318).

*

Offline MaxGPS

• 27
Download wersji 3n
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 03, 2005, 12:42:13 »
Dzieki za propozycje... po dlugich bojach i po sciaganiu po kilka procent na pol dnia udalo mi sie pobrac calosc. Na szczescie serwer AM obslugiwal Wznawianie i jakos sie udalo.
Oczywiscie jestem legalnym uzytkownikiem, gdybym nim nie byl to nic by mi nie dalo sciagniecie samych map bo i tak bym ich nie zarejestrowal - stad padla moja prosba o przeslanie. Z reszta juz nieaktualne, jakos sie udalo. Dziekuje chetnym do pomocy.