dodawanie nowych ulic w automapie

• 33 Odpowiedzi
  • 7814 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline jerzu

• 1323
    • Mój profil na FB
  • Sprzęt: iPhone 7
Odp: dodawanie nowych ulic w automapie
« Odpowiedź #30 dnia: Lipiec 17, 2009, 23:20:04 »
Kolego, prymitywne epitety, to sobie zostaw dla siebie i swoich przyjaciół.

Żenada.
Dariusz "jerzu" Niemczyński
Telefon - iPhone 7 & Moto G5
Tablet - Huawei Media Pad T5

*

Offline slawrumia

• 3932
  • The Best Game UT3
    • filmiki
  • Sprzęt: Galaxy s4 96GB
« Odpowiedź #31 dnia: Lipiec 18, 2009, 10:47:20 »
ja widze ze wy wogole nie potrzebujecie nawigacji znacie te drogi na pamiec

co do nawigowania to chyba nikt normalny nie jedzie na oslep zapatrzony w automape i jesli jest objazd albo lepsza doga na nastepnym skrzyzowaniu to bedzie wybierał z głową, drogowcy przy swojej powolnosci równiez blokują drogi szybciej niz aktualizacje

jedyne sensowne rozwiazanie to posiadac automape i jakas z teleatlasem ale to tylko dlatego ze teleatlas ma  duzo wiecej nazw ulic o całe wioski ulic czego nie znalazłem w drugą stronę, za to automapa ma masę numerów
Mda II --> Mda Pro --> Toshiba G910 --> HTC Diamond --> SE Xperia X1 --> Asus P565 --> OmniaHD i8910 24GB --> IPhone 3G  --> Nokia N810 --> i780 --> Galaxy s --> IPhone 4 32GB --> Galaxy Note 80GB exFAT -- Galaxy s4 96GB

*

Offline radoskur

• 1921
    • http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=414522
« Odpowiedź #32 dnia: Lipiec 18, 2009, 11:12:20 »
A swoją drogą to temat brzmi: dodawanie nowych ulic w automapie - i miłoby było zobaczyć taką funkcję w Automapie (potem wysyłać do nich po podpięciu urządzenia do neta). Dużo ludzi by pomogło automapie ponazywać ulicę w małych miastach. A numeracją z czasem by już sami się zajmowali.

*

Offline slawrumia

• 3932
  • The Best Game UT3
    • filmiki
  • Sprzęt: Galaxy s4 96GB
« Odpowiedź #33 dnia: Lipiec 18, 2009, 11:27:59 »
ludzie do nich listy piszą i po ktorejs aktualizacji te miejsca są dodawane, ja mam wrazenie ze te dane wprowadza tam jedna osoba i to na pół etatu z czestymi zwolnieniami
bo nie wiem co za problem wziaść pierwszą lepszą stronę www z mapami teleatlasu np. http://routes.tomtom.com/t/#/
i dopisac nazwy ulic brakujacych wiosek
jesli mają problem z prawami autorskimi to mogą wysłać tam emeryta z wydrukowanymi mapami automapy a on podopisuje ulice, to juz taki najprostrzy sposób wrecz łopatologiczny
Mda II --> Mda Pro --> Toshiba G910 --> HTC Diamond --> SE Xperia X1 --> Asus P565 --> OmniaHD i8910 24GB --> IPhone 3G  --> Nokia N810 --> i780 --> Galaxy s --> IPhone 4 32GB --> Galaxy Note 80GB exFAT -- Galaxy s4 96GB