Dlaczego nie ma moderatorów?

• 42 Odpowiedzi
  • 7311 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline ajed

• 6004
    • Strona prywatna
  • Sprzęt: iPhone 4s, iPad 2
Odp: Dlaczego nie ma moderatorów?
« Odpowiedź #30 dnia: Listopad 12, 2007, 16:39:10 »
Niestety niektórzy moderatorzy próbują przerobić POI conajmniej w książkę telefoniczną. Ja w życiu dodałem 1 punkt do Miplo (a i to przez przypadek) - salon Citroena. I dostałem maila, skąd wiem że tam gdzie zaznaczyłem jest salon Citroena, bo on w Necie nie widzi  :O
To był mój pierwszy i na 100% ostatni raz.

*

Offline sajlent

• Redaktor
  • 3714
  • Sprzęt: Mate 20 Pro
« Odpowiedź #31 dnia: Listopad 12, 2007, 16:58:36 »
A ja dodalem jeden sklep Komputronika. Czekal dlugo na moderacje, po czym dowiedzialem sie, ze zostal usuniety bo moderatorzy aktywowali punkt dodany pozniej niz moj. Oczywiscie skoro nowszy byl aktywowany to moj zostal zakwalifikowany jako dubel.
Na mobilne.net dlugo bylem w pierwszej 15-20 wprowadzaczy jednak jak widze takie cos to mi sie odechciewa..

*

Offline nocnyMarek

• 9913
  • Sprzęt: Palmax, viliv X70
« Odpowiedź #32 dnia: Listopad 12, 2007, 17:26:25 »
Wiecie co, ... jak urażone dzieciaki  :P
Nie wiem czy pocieszać, czy się poużalać, ... czy parsknąć śmiechem nad tą niedolą :lol:
AM3/4/5/6, DPN/D6, AP, N2/9, OM-free

*

Dżeju

« Odpowiedź #33 dnia: Listopad 12, 2007, 18:57:05 »
... Czy jest na tym forum ktoś, kto jest moderatorem na Miplo i ma znajomości z supportem i jest w stanie na nich ?

Kolego Miomiki, modem jestem ale znajomości w supporcie nie mam  :(  Nie można uogólniać, gdyż w niektórych kategoriach zatwierdzanie pkt. jest prowadzone na bieżąco. Chyba, że jest jakiś nadgorliwy mod, o czym pisze NocnyMarek kilka postów wyżej, osobiście oceniam, że w tych kategoriach, które ja pobieram jest  :ok:  - ale może mam szczęście  :D

*

Offline miomiki

• **
  • 141
  • Sprzęt: Mio A701 (+2GB + Automapa 5.x) & Nokia 9300 (+1GB)
« Odpowiedź #34 dnia: Listopad 12, 2007, 20:06:03 »
Kolego Miomiki, modem jestem ale znajomości w supporcie nie mam  :(  Nie można uogólniać, gdyż w niektórych kategoriach zatwierdzanie pkt. jest prowadzone na bieżąco. Chyba, że jest jakiś nadgorliwy mod, o czym pisze NocnyMarek kilka postów wyżej, osobiście oceniam, że w tych kategoriach, które ja pobieram jest  :ok:  - ale może mam szczęście  :D
Po prostu jak to sie okresla "zal dupe sciska" jak trzeba czekac na zatwierdzenie punktow po kilka tygodni...
Na mobilnych punkty byly chyba dodawane od razu i jakos wszystko dzialalo ;) to i na Miplo mozna tak zrobic :)

Place, żądam :)

*

Offline Qbik

• 1495
    • www.wikaro.pl
« Odpowiedź #35 dnia: Listopad 12, 2007, 20:40:19 »
Place, żądam :)

Prosze Cie bez takich tekstów, moderatorom nikt nie płaci robią to w wolnych chwilach więc...
axim x51v LennySh_Football WM6.1 L10 & iPhone 3G 16GB z 2.2.1 na pokładzie + BT-359 + 4gb SDHC & CF + AM 5.xx EU
http://www.pdaclub.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=6656

*

Offline miomiki

• **
  • 141
« Odpowiedź #36 dnia: Listopad 12, 2007, 21:00:18 »
No zartuje przeciez :)
Po prostu skoro ~10% punktow ciagle nie jest zatwierdzonych, to mozna sprobowac innego podejscia do dodawania punktow (automatyczne zatwierdzanie)... Glosno mysle :)

*

Offline Qbik

• 1495
    • www.wikaro.pl
« Odpowiedź #37 dnia: Listopad 12, 2007, 21:45:18 »
no tak tylko że skoro teraz nie ma kto aktywować to kto później będzie sprawdzał czy punkt jest czy go nie ma.
Moim zdaniem nie ma co takiej możliwości dodawać dopóki wszystkie kategorie nie będą miały moderatorów.
Jak już wszystkie będą obsadzone to czemu nie.

A tak BTW to ostatnio przygarnąłem kolejną kategorię bo długo punkty stały w poczekalni więc może też się do jakiejś zgłoś ;) i cześć twoich rozterek zniknie
axim x51v LennySh_Football WM6.1 L10 & iPhone 3G 16GB z 2.2.1 na pokładzie + BT-359 + 4gb SDHC & CF + AM 5.xx EU

*

Offline miomiki

• **
  • 141
« Odpowiedź #38 dnia: Listopad 12, 2007, 22:00:19 »
więc może też się do jakiejś zgłoś ;) i cześć twoich rozterek zniknie
Tylko jak mam weryfikowac punkty dodane na 2 koncu kraju :)
Ale dobry pomysl :) Tylko musze wymyslec jaka kategoria dla mnie sie nada :)

*

Offline nocnyMarek

• 9913
  • Sprzęt: Palmax, viliv X70
« Odpowiedź #39 dnia: Listopad 12, 2007, 22:03:35 »
Cytat: Qbik
... więc może też się do jakiejś zgłoś ;) i cześć twoich rozterek zniknie 

O właśnie :ok:  ... i dupa na tym skorzysta bo nie będzie ściskana przez żal po kilka tygodni
i inni użytkownicy, bo wcześniej będą mieć nowe punkty, same plusy ma ta opcja :proud:  :E
AM3/4/5/6, DPN/D6, AP, N2/9, OM-free

*

Offline Qbik

• 1495
    • www.wikaro.pl
« Odpowiedź #40 dnia: Listopad 20, 2007, 11:28:18 »
ok przed chwilą udostępniłem na forum listę wakatów w kategoriach miplo więcej http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=84526.msg553612#msg553612
Utworzyłem nowy wątek żeby lista się gdzieś nie zawieruszyła

*

Offline miomiki

• **
  • 141
« Odpowiedź #41 dnia: Listopad 20, 2007, 11:40:19 »
Faktycznie troche tego jest :) Ja biore Gej-Les, kluby !! :) zeby mnie nikt nie ubiegl :) Tak, tak moja kategoria :)
A na serio, to nie mozna tez sie rzucac na to jak na swieza dostawe papieru toaletowego.
Moglbys jeszcze Qbik przyblizyc jakie sa dokladne obowiazki moderatora na miplo i na jakiej podstawie ma zatwierdzac dane punkty (przyklad. jestem ze Swinoujscia, a w Medyce ktos dodal hurtownie krawiecka)?
Przejrze dzis liste i moze zglosze sie do jakiegos fast fooda :)

*

Offline Qbik

• 1495
    • www.wikaro.pl
« Odpowiedź #42 dnia: Listopad 20, 2007, 15:59:50 »
ok poprawiłem listę jest alfabetycznie i dodałem linki do opisów z czym wiąże się moderowanie i z nazewnictwem w miplo