Dlaczego AM, czy Miplo nie korzysta z danych dodawanych na Targeo

Na swoich stronach podają linki do Targeo, ludzie nawet nie korzystający z navi dodają tam punkty, wytykają i opisują różnego typu błędy i anomalia, dodają POI ...... i co z tego. Nikt z tego nie korzysta. Przecież to super prosty sposób, na łatwe przekazywanie błędów i poprawek. Jest możliwość nanoszenia punktów, dodawania do nich opisów, itp. Gdyby jeszcze ktoś chciał to wykorzystać. Przecież to jedno z powtarzanych przez wielu użytkowników życzeń, które ktoś już dawno wcielił w życie, tylko chyba nie do końca wie, co z tym zrobić. Osobiście naniosłem tam sporo punktów, zaznaczyłem sporo błędów, m.in. w kategoryzacji dróg. Tylko tak naprawdę, to nie wiem po co, skoro moja praca zostaje zatwierdzona przez moderatora na Targeo i punkty z opisami są tam na mapie, natomiast nie znalazłem żadnego odzwierciedlenia tego faktu w kolejnych aktualizacjach map AutoMapy, gdzie w moim rejonie w dalszym ciągu leśne dukty pokryte są asfaltem, kategoryzacja dróg, jak również ich podporządkowanie wołają o pomstę do nieba ..... A jak wielu już zapewne zdążyło zauważyć, moje uwagi, nawet prezentowane na tym forum nie dotyczyły "Pcimia".