AM 4.1 - utrata punktów ulubionych

• 3 Odpowiedzi
  • 938 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

AM 4.1 - utrata punktów ulubionych
« dnia: Październik 03, 2007, 13:05:41 »
Witam,

Po aktualizacji programu do wersji 4.1.1.1 mam problem z zachowaniem wcześniej zdefiniowanych "punktów ulubionych",
oraz "Dom" i "Praca". Po każdorazowym wyłączeniu programu i jego ponownym włączeniu listy z ww. kategorii pozostaja puste;
Jak temu zaradzić ? (FSC Loox N560)

*

Offline macluke

• **
  • 180
  • Sprzęt: Mio p550m; Dell Axim X3
Odp: AM 4.1 - utrata punktów ulubionych
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 03, 2007, 13:09:37 »
Cytat: gk22
Witam,
Po aktualizacji programu do wersji 4.1.1.1 mam problem z zachowaniem wcześniej zdefiniowanych "punktów ulubionych",

Zapisz punkty ulubione do pliku. Potem będziesz mógł je łatwo przywrócić.

*

Offline prozor

• 1089
  • Człowieku, nie irytuj siebie i mnie. Zgoda?
  • Sprzęt: ZTE Blade
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 03, 2007, 13:10:11 »
Prawdopodobnie masz problemy z dostępem do domyślnego pliku (default) z ulubionymi.
Najlepiej po prostu po dodaniu ulubionych, wybrać opcję PLIK a następnie "Zapisz plik". Nawet gdyby coś się niedobrego stało ;) to od tej chwili będziesz mógł wczytać zapisany plik i będziesz miał swoje dane.
Jeśli chcesz się o coś zapytać, zadaj jasne i konkretnie pytanie. Ale pamiętaj żeby sprawdzić, czy wcześniej już nikt o to się nie zapytał i nie udzielił odpowiedzi... Przed zadaniem pytania, najpierw przeczytaj to: http://rtfm.killfile.pl/

*

Offline puniek

• 4617
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S7 EDGE SM-G935F
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 03, 2007, 14:12:29 »
Prawdopodobnie masz problemy z dostępem do domyślnego pliku (default) z ulubionymi.
Najlepiej po prostu po dodaniu ulubionych, wybrać opcję PLIK a następnie "Zapisz plik". Nawet gdyby coś się niedobrego stało ;) to od tej chwili będziesz mógł wczytać zapisany plik i będziesz miał swoje dane.
Czy karta nie jest zablokowana przed zpisem?
ISTQB Certified Tester