Dywagacje na temat Twoich podejrzen lamania prawa mozesz sobie wsadzic wiesz gdzie
Z takim podejściem to pomocy możesz szukać tylko pod ogólnie znanym adresem: kierunek support.
Tam Cię zrozumieją i wysłuchają, a mi nawet nie chciało się doczytać dalszej części Twojego posta (po powyższym zdaniu).
jak dziala support Miplo powszechnie wiadomo, moze w tym miesiacu dostane odpowiedz
Co do podejrzen piractwa, lamania prawa itp nielegalnych "zachowan". Bardzo czesto na pdaclub pytania ludzi kwitowane sa tekstami sugerujacymi, ze sa piratami, albo chca zlamac prawo. Nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu. Na moje pytanie takze uzyskalem odpowiedz, ktora zrozumialem jednoznacznie - pewnie chce w sposob "niewlasciwy" wykorzystac to co mi sie nalezy (w moim przeswiadczeniu). Zrozumialem to tak, a nie inaczej, bylo to obrazliwe i majac czlowieka kolo siebie przekazalbym mu wiecej obrazliwych tekstow. Nie widze potrzeby udowadniania na forum poprawosci mojego postepowania. Nie prosze tez o zlamanie prawa. Chce jedynie aby wskazano legalne sposoby rozwiazania problemu lub wykazano, ze nic nie da sie zrobic bez dodatkowej daniny.
Niech Miplo wprowadzi oficjalna oplate za korzystanie z POI i nie wykreca sie waznoscia subskrypcji AM. Ale pewnie boja sie ewentualnych spraw sadowych. Zapewne nigdy nie pogodze sie z tym, jak przejeto darmowa baze POI i jak sie teraz doi kase z czegos co tworza uzytkownicy.
Napisane: Styczeń 20, 2009, 11:40:13
Przyszla odpowiedz z supportu:
"Witamy,
Korzystanie z Miplo wymaga posiadania ważnego MiploKodu a co za tym idzie
posiadania ważnej licencji AutoMapy. Bez ważnego MiploKodu Pana konto
będzie działo w trybie demo.
Z poważaniem,
Support"
Oplacasz subskrypcje, masz POI, nie oplacasz...sciagnij POI z sieci...