Czy to wina AutoMapy?

• 2 Odpowiedzi
  • 1227 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Czy to wina AutoMapy?
« dnia: Październik 08, 2007, 08:26:40 »
Witam.
Nie do końca jestem przekonany czy tutaj powinienem unieścić dręczący mnie problem. Przeszukałem forum ale konkretnej odpowiedzi nie znalazłem. Mój kłopot polega na tym, że nie mogę uruchomić AutoM 4.
Od tygodnia jestem posiadaczem (pewnie nikt nie będzie tego modelu znał;) ) palma Techmex Navigator M550 (parametry techniczne jak w Mio P550, różni się tylko wyglądem:) ).
Przechodząc do sedna sprawy- pare dni po zainstalowaniu, AM chodziła bezbłędnie, szybko lokalizowany sygnał GPS, nie wieszała się, całkowity brak powodów do zmartwień i narzekań!
Do wczoraj...
Przy próbie wejścia w program pojawia się komunikat:
        Nie powiodła się próba
        uruchomienia modułu:
        Interfejs użytkownika
        Ekran (CXxCY): 240x320

Spotkałem się na tym forum z podobnym problemem ale z Asusem, rozwiązaniem miało być wgranie jakiegoś patcha.
Co jest przyczyną występowania tego komunikatu? Czy to wina samego programu AM, systemu, odbiornika GPS, może karty SD? Prosiłbym w miarę możliwości o jakiekolwiek sugestie co do przyczyny i rozwiązania zaistniałej sytuacji. Moim pomysłem na chwilę obecną jest... udanie się do sprzedawcy z reklamacją  :sleepy:

Pozdrawiam

Odp: Czy to wina AutoMapy?
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 08, 2007, 14:04:46 »
Heh, no i problem rozwiązany  :D
Przynajmniej na jakiś czas, zobaczymy jak będzie...
Nagle mnie olśniło- rozwiązanie niezwylke banalne a jakże skuteczne!
Pomogło ponowne zainstalowanie AM! I tyle!  :proud:

Pozdrawiam

*

Offline puniek

• 4617
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S7 EDGE SM-G935F
Odp: Czy to wina AutoMapy?
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 08, 2007, 14:40:43 »
Podejrzewam, że w jakis niewiadomych okolicznościach "zagubił" Ci sie któryś z plików AM i czegos jej zabrakło do pracy.....
ISTQB Certified Tester