W wolnych chwilach probowalem wyznaczac trasy zgodnie z sugestiami kolegow.
Zwiekszylem pamiec map do 8, ustawilem procek na maxa, ustawilem oszczedna grafike map i dupa. Do centrum Oslo trwa to 6 min. lub wcale, gdzie przy normalnym ustawieniu do Londynu, trwa to 50sek, do centrum Paryza 45sek.
Pozostaje jeszcze kwestia uszkodzen czesci pliku przy sciaganiu lub wgrywaniu albo uszkodzen karty ale jak to sprawdzic. Na chlopski rozum gdyby cos byloby nie tak ze sprzetem, to by zawsze szwankowal podobnie, a jest tak, ze PL chodzi cudownie, po GB moge smigac, po np F tez, a po Skandynawi niestety nie. Wyznaczalem rozne punkty Skandynawii i zawsze to samo. No chyba, ze AM traci tyle czasu na liczenie reniferow.
Pytanie: jak domowym sposobem sprawdzic sprawnosc karty SD (Transcend-4GB) ?
Przepraszam za brak polskich literek ale z wielka radoscia pozbylem sie polskiej nakladki przedsiebiorstwa ogrodniczego "Marchevka", a pisze tradycyjnie z trasy.
Jeszcze ciekawostka. Mam wielka przyjemnosc teraz poruszac sie z szybkoscia swiatla najdrozsza wersja Porsche Cayen (kolegi). Nie pytajcie ile ta rakieta kosztuje. Posiada to cudo gigantyczna ilosc elektroniki i bajerow. Posiada tez oczywiscie GPS. I jak myslicie, co nas prowadzi do celu w PL?- oczywiscie stara niezawdna AM. W fabrycznym sprzecie, Europa konczy sie na Odrze. To dopiero szok, a ja tu marudze, ze cos mi nie chce chodzic, a zaplacilem jakies marne 425zl
Pozdrawiam