Mam nadzieję że już przeczytałeś wątek Jak zgłaszać błędy i poprawki do map i programu?
Czytałem, jednak w tym, przypadku poprawny jest obrazek z Zumi, a co za tym idzie nie da sie uwiarygodnić mojego spostrzeżenia, za pomocą śladu, bo droga zwyczajnie nie istnieje od czasu zbudowania ronda.
Po namyśle dodam, że faktycznie mogę przeprowadzić ślad połączenia ulicy Hierowskiego z Bażantów. O ile to może pomóc.
Czyli nie jest tak jak widać na zdjęciu satelitarnym i w AM, tylko jak na mapie w Zumi?
Dokładnie tak. Właściwie jeśli dobrze zauważyłem to jest tam jakiś parking czy coś w tym rodzaju (na starym śadzie drogi). Tak czy inaczej, jak już wyżej wspomniałem, ulica Hierowskiego nie łączy się już z Armii Krajowej.
Zrób screena tego miejsca, skreśl nieaktualny odcinek i dorysuj (choćby w paincie) nowy przebieg.
Jeśli tam będziesz przejeżdżał, to nagraj ślad z tym nowym odcinkiem (to uwiarygadnia zgłoszenie)
i wyślij go do supportu razem z obrazkiem.
Jak już wspomniałem ślad nic nie da, bo ulicy nie ma. Ponadto mam tylko nokię n500. Królestwo dla tego kto mi powie jak na tym popełnić screen. No może siakieś foto aparatem czy coś podobnego zrobić

Dlatego prosilem o pomoc.