Bankomaty - wszystkie w jednym pliku

• 3 Odpowiedzi
  • 965 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Moi (Adam Kubicki)

• 6498
    • Moje linki do stron o GPS (i nie tylko)
  • Sprzęt: SGS2, iP3GS, Lumia 800, Note 3
« dnia: Sierpień 20, 2006, 11:41:16 »
Byłem wczoraj w sytuacji, w której musiałem natychmiast wypłacić drobną kwotę. Niestety, mam w Ulubionych tylko "swoje" banki i bankomaty, a interesował mnie jakikolwiek, byle tylko możliwie blisko miejsca, w którym byłem.
Myślę, że przydałby się plik UAM ze wszystkimi bankomatami (właśnie na takie sytuacje), podobnie jak ze wszystkimi stacjami paliw, hotelami, restauracjami, etc.
Czy ktoś ma może taką kompilację bankomatów i czy uważacie, że należałoby umożliwić w opcji na poi.mobilne.net syntezę punktów z wszystkich kategorii dla wybranych grup?

P.S. Wiem, że były już dyskusje na ten temat, ale jakoś się to wszystko "rozlazło".

*

Offline palmus

• 623
  • Palmax-Holux
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 22, 2006, 14:37:24 »
Nie mam:-)
Ale czemu nie stworzyć samemu  takich plików i trzymać je w kąciku karty na wszelki wypadek, a normalnie używać tylko swoich?
Karty ostatnio bywają już o całkiem sporych pojemnościach;-)

Palmus
palmus

*

Offline Maciej Loret

• 613
    • Biuro Rachunkowe Małgorzata Loret
  • Sprzęt: Wizard, Eten X650 (R.I.P), NR560+AM, N52+Ovi
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 23, 2006, 14:48:26 »
Cytat: "Moi"
Cytat: "palmus"
[...]Czy ktoś ma może taką kompilację bankomatów i czy uważacie, że należałoby umożliwić w opcji na poi.mobilne.net syntezę punktów z wszystkich kategorii dla wybranych grup?

Nie mam:-)
Ale czemu nie stworzyć samemu  takich plików i trzymać je w kąciku karty na wszelki wypadek, a normalnie używać tylko swoich?
Karty ostatnio bywają już o całkiem sporych pojemnościach;-)

A ja mam wszystkie podstawowe (dla mnie, więc nie ma tam hoteli, a za to są serwisy AR) kategorie z całej Polski., ale juz dosyć stary, bo... niestety trzeba założyć kolejne konto albo żonglować współrzędnymi i kategoriami na jednym z kont... :(, co jest cholernie męczące...
Pozdrawiam, Maciej Loret
Biuro Rachunkowe Małgorzata Loret
http://www.loret.bydgoszcz.pl

*

Offline nocnyMarek

• 9913
  • Sprzęt: Palmax, viliv X70
Re: Bankomaty - wszystkie w jednym pliku
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 24, 2006, 01:11:54 »
Cytat: "Moi"
Myślę, że przydałby się plik UAM ze wszystkimi bankomatami (właśnie na takie sytuacje), podobnie jak ze wszystkimi stacjami paliw, hotelami, restauracjami, etc.
Czy ktoś ma może taką kompilację bankomatów i czy uważacie, że należałoby umożliwić w opcji na poi.mobilne.net syntezę punktów z wszystkich kategorii dla wybranych grup?
P.S. Wiem, że były już dyskusje na ten temat, ale jakoś się to wszystko "rozlazło".

Hmmm, np. to trudno nazwać dyskusją.
A przy hierarchicznej strukturze POI takie, jak to nazwałeś kompilacje
miałbyś na jedno kliknięcie ...
AM3/4/5/6, DPN/D6, AP, N2/9, OM-free