Alez byl we wlasciwym dziale. ankieta byla najlepszy program dla Windows Mobile i wisiala w dziale Oprogramowanie Windows Mobile, jezeli ktos ma ograniczone horyzonty do AutMapy to jest juz jego problem nikogo innego.
Kolego nie broń się, bo nie masz racji, choć oczywiście jako Administrator możesz swoją rację narzucić myszką innym i to nie podlega dyskusji

. Poza tym prośba o powstrzymywanie negatywnych emocji, bo co jak co ale osobom zarządzającym pdaclubem po prostu nie wypada ("...ograniczone horyzonty", gdybyś nie wiedział co mam na myśli). Czasami większe bzdety są komunikowane we wszystkich działach forum, to czemu o konkursie było info tylko w kilku działach forum.
Poza tym nie każdy forumowicz dysponuje czasem, żeby przeglądać inne działy. Ja robię to wtedy, gdy konkretnie coś potrzebuję, natomiast forum AM przeglądam jako hobby i często bez sensu, ot tak dla fanu "po godzinach"
Chcę żebyś mnie dobrze zrozumiał, to nie jest podważanie wyników z mojej strony, bo wiadomo, że AM i tak by wygrała, gdyż nie ma na Polskę niestety niczego innego dobrego, co mogłoby konkurować z naszym krajowym "monopolistą" i niestety pewnie długo nie będzie

. Ja już dziś ze 100% celnością mogę wskazać który program nawigacyjny wygra następny konkurs organizowany przez pdaclub w przyszłym roku. Wiem, ale nie powiem

. Jedyną osobą, której to wyjawię jest Pan Janusz M. Kamiński, Szef PR i Marketingu AutoMapy