AutoMapa otrzymała dwa "oscary" od PdaClubu !

• 12 Odpowiedzi
  • 2310 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

MarkNavi

AutoMapa otrzymała dwa "oscary" od PdaClubu !
« dnia: Styczeń 18, 2010, 17:35:43 »
Witam

My się tu spieramy, dzielimy na zwolenników i przeciwników programu, a nikt nie wspomniał, że program AM w plebiscycie PdaClubu na produkt 2009 otrzymał, aż dwie pierwsze nagrody, za:

Nawigacja, mapy, podróże: AutoMapa - 77%
Polska aplikacja/Polski developer: AutoMapa - 71% głosów

Mój wniosek,  my tu "bijemy pianę",  a AM na naszym rynku i tak jest the best ! . Gratuluję twórcom programu :D :ok:

« Ostatnia zmiana: Styczeń 18, 2010, 17:38:40 wysłana przez MarkNavi »

*

Offline Dolek

• 2023
  • Sprzęt: Waze znakomicie się sprawuje
Odp: AutoMapa otrzymała dwa oscary od PdaClubu !
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 18, 2010, 17:44:12 »

Mój wniosek,  my tu "bijemy pianę",  a AM na naszym rynku i tak jest the best ! . Gratuluję twórcom programu :D :ok:

Mam wrażenie że nie "bijemy pianę" a tylko kilka osób to robi  :-|

Możemy zacząć kolejny spór o wyższości świąt i wykazywać sobie plusy i minusy poszczególnych nawigacji. Coś to zmieni ??
Naprawdę tak źle Wam się jeździ z tą nową wersją ?? Bo ja się od nowego roku przesiadłem i jakichś większych problemów nie widzę. A obserwując wyjazd poranny z mojego osiedla i to że nie kieruję od razu jak starsze wersję na główną ulicę a jak najdalej próbuje prowadzić osiedlowymi (gdzie są mniejsze korki) to jestem naprawdę zadowolony.

*

MarkNavi

« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 18, 2010, 17:59:41 »
Mam wrażenie że nie "bijemy pianę" a tylko kilka osób to robi  :-|

Pisząc "bijemy pianę" miałem na myśli to, iż bez względu na to co będziemy sobie tu wypisywać (kłócić się, spierać itd) , to producent programu może spać spokojnie, bo dla ich produktu nie ma żadnego zagrożenia, gdyż nawet przy różnych problemach wyskakujących w trakcie używania programu nie ma na dzień dzisiejszy softu, który może powalczyć o klienta z naszym rodzimym produktem. Tylko ja może zapytam przewrotnie, czy to aby na pewno program AM zasługuje na miano numeru jeden w Polsce wg PdaClubu ? Bo mi sie wydaje, że o tym pierwszym miejscu zadecydowała jedynie zdecydowanie najlepsza mapa, bo z pewnością nie interfejs programu, który jest dość dyskusyjny. To tyle ode mnie.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 18, 2010, 18:02:36 wysłana przez MarkNavi »

Odp: AutoMapa otrzymała dwa "oscary" od PdaClubu !
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 18, 2010, 18:05:59 »
Przyłączam się do gratulacji bo Am jest naprawdę super.
Jeżeli natomiast - jak niektórzy oczekują - AM będzie za nich myśleć, to
oby to było jak najprędzej (z korzyścią dla wszystkich).

*

Offline Dolek

• 2023
  • Sprzęt: Waze znakomicie się sprawuje
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 18, 2010, 18:25:36 »
Bo mi sie wydaje, że o tym pierwszym miejscu zadecydowała jedynie zdecydowanie najlepsza mapa, bo z pewnością nie interfejs programu, który jest dość dyskusyjny.

I tu się zgadzam. Ale nawigacja to w 90% właśnie mapy. A te w AM sa naprawdę szybko aktualizowane.
A interfejs - jednemu pasuje iGo, innemu TT a innemu AM.

*

MarkNavi

« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 18, 2010, 18:47:36 »
I tu się zgadzam. Ale nawigacja to w 90% właśnie mapy. A te w AM sa naprawdę szybko aktualizowane.
A interfejs - jednemu pasuje iGo, innemu TT a innemu AM.

dokładnie tak :ok:

*

Zachu

« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 18, 2010, 20:25:03 »
Dział GPS jest zdominowany użytkownikami AM w 98%.

*

Offline matthiasgor

• 368
  • Sprzęt: NavRoad Vivo S, Nokia E7
« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 19, 2010, 08:40:30 »
Witam

My się tu spieramy, dzielimy na zwolenników i przeciwników programu, a nikt nie wspomniał, że program AM w plebiscycie PdaClubu na produkt 2009 otrzymał, aż dwie pierwsze nagrody, za:

Nawigacja, mapy, podróże: AutoMapa - 77%
Polska aplikacja/Polski developer: AutoMapa - 71% głosów

Mój wniosek,  my tu "bijemy pianę",  a AM na naszym rynku i tak jest the best ! . Gratuluję twórcom programu :D :ok:

A gdzie nagroda dla Najlepszego Samozwańczego Forumowego Supportu  :-| :-| :-|

To My jesteśmy The best  :ok: :ok: :ok:
« Ostatnia zmiana: Styczeń 19, 2010, 08:42:24 wysłana przez matthiasgor »
--
Pozdrawiam
Maciej

*

Offline JaMi

• 563
  • Sprzęt: obecnie HTC x7500, SE X1 XPERIA, Larki 43.0 50.1
« Odpowiedź #8 dnia: Styczeń 19, 2010, 08:46:52 »
fakt, ze aktywni forumowicze powinni dostac rabat od AM chocby na przedluzenie licencji

w forach samochodowych naturalne jest, ze uzytkownicy posiadaja rabaty na uslugi w wielu firmach/serwisach/sklepach. Moderatorzy tutejszego klubu mogliby dostac zielone swiatlo od admina i zalatwic cos  :ok:

*

Offline FoxHound

• 566
  • Sprzęt: BB 9700 + BIS, HTC HD 2, AutoMapa 6.2.0 EU
« Odpowiedź #9 dnia: Styczeń 19, 2010, 09:24:20 »
Tak ? :O

Od 3 lat jestem aktywnym użytkownikiem\moderatorem najpopularniejszego niemieckiego forum samochodów Volvo a moje wizyty w serwisach nadal kosztują tyle samo :O a co gorsza od tego roku znów wzrosła stawka za roboczo-godzinę :wink:

Nie będę znowu pisał czy AM lepsza \ grosza od TT, iGo, Garmina itp. (a mam nadzieję że również co poniektórym się tutaj znudzi już ta jałowa dyskusja) tylko pogratuluje podwójnego I miejsca  :ok:
Pozdrawiam
FoxHound

*

Offline JaMi

• 563
« Odpowiedź #10 dnia: Styczeń 19, 2010, 10:34:46 »
Tak ? :O

Od 3 lat jestem aktywnym użytkownikiem\moderatorem najpopularniejszego niemieckiego forum samochodów Volvo a moje wizyty w serwisach nadal kosztują tyle samo :O a co gorsza od tego roku znów wzrosła stawka za roboczo-godzinę :wink:

Nie będę znowu pisał czy AM lepsza \ grosza od TT, iGo, Garmina itp. (a mam nadzieję że również co poniektórym się tutaj znudzi już ta jałowa dyskusja) tylko pogratuluje podwójnego I miejsca  :ok:

kiepsko dzialasz w takim razie, ja zarzadzajac dwoma forami samochodowymi zalatwilem osobiscie kupe znizek w serwisach i zmotywowalem pare osob do zalatwienia tego samego w ich regionach kraju. Ale tylek trzeba ruszyc samemu i jezdzic na negocjacje, pozniej regularnie trzeba organizowac imprezy w tych wszystkich serwisach  :mrgreen: W momecie kiedy stwierdzilem, ze nie mam juz powera do aktywnego prowadzenia forum, oddalem paleczke mlodym  :ok:

*

Offline rgr

• 1045
« Odpowiedź #11 dnia: Styczeń 19, 2010, 15:06:08 »
fakt, ze aktywni forumowicze powinni dostac rabat od AM chocby na przedluzenie licencji

w forach samochodowych naturalne jest, ze uzytkownicy posiadaja rabaty na uslugi w wielu firmach/serwisach/sklepach. Moderatorzy tutejszego klubu mogliby dostac zielone swiatlo od admina i zalatwic cos  :ok:

Wysyłaj poprawki do map to będzie i rabat -- na pewno to lepsze od niektórych kłótni na forum :).
To nie tablica ogłoszeń !

*

Offline JaMi

• 563
« Odpowiedź #12 dnia: Styczeń 19, 2010, 16:05:21 »

Wysyłaj poprawki do map to będzie i rabat -- na pewno to lepsze od niektórych kłótni na forum :).

bedzie rabat, beda poprawki  :P
a tak place i wymagam, opieprzyc tez moge