Automapa - Europa!!

• 6 Odpowiedzi
  • 1972 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Automapa - Europa!!
« dnia: Grudzień 30, 2005, 22:46:23 »
Jestem posadaczem palma z AM 3.9 od okolo tygodnia i jestem bardzo zadowolony z tego mam także tomtom DE_AT_CH_PL_CZ bo dużo jeżdżę po niemczech.
z Automapy jestem  bardzo zadowlony pomimo braku wyglądu 3D ( napewno wkrótce się pojawi) to wg mnie jest bardziej przejzyszta jak tomtom ( dużo szczegółów np domy garaże) . Ciekawy jestem czy autorzy AM zaczęli by robić mapy na Europe?? ja jestem za a co wy o tym sądzicicie???

*

Offline KrzysiekM

• 371
  • Warszawa
  • Sprzęt: iPAQ hx4700, Nokia N95 8GB
Re: Automapa - Europa!!
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 31, 2005, 00:16:59 »
Cytat: "jabusko"
Ciekawy jestem czy autorzy AM zaczęli by robić mapy na Europe?? ja jestem za a co wy o tym sądzicicie???

My o tym sądzimy, że gdybyś zadał sobie odrobinę trudu i poprzeglądał to Forum, to dowiedziałbyś się, że autorzy AM już od dawna zaczęli "robić" mapy Europy i jak dobrze pójdzie, to już niedługo powinny się ukazać. Co prawda, to "niedługo" może przybrać różny wymiar, ale nadzieja jest....

Automapa - Europa!!
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 31, 2005, 03:14:39 »
no ok a skąd miałem wiedzieć ajak daje opcje szukaj to wyskakuje mi ok 100 wyników więc nie łatwo tak przeszukać, a pozatym pisałem że jestem nowy:P
ale ok thx za info.

Automapa - Europa!!
« Odpowiedź #3 dnia: Grudzień 31, 2005, 14:57:51 »
No wlasnie Panie Krzysztofie - po to jest forum zeby zadawac pytania, a jak ktos nie zna wszystkich postow na pamiec,albo wczesniej tu nie bywal to nie znaczy ze trzeba byc dla niego chamskim,zwlaszcza ze zapytal sie w bardzo kulturalnym tonie... Taka mala dygresja... ;)

*

Offline KrzysiekM

• 371
  • Warszawa
  • Sprzęt: iPAQ hx4700, Nokia N95 8GB
Automapa - Europa!!
« Odpowiedź #4 dnia: Grudzień 31, 2005, 17:19:56 »
Cytat: "kubszton"
No wlasnie Panie Krzysztofie - po to jest forum zeby zadawac pytania, a jak ktos nie zna wszystkich postow na pamiec,albo wczesniej tu nie bywal to nie znaczy ze trzeba byc dla niego chamskim,zwlaszcza ze zapytal sie w bardzo kulturalnym tonie... Taka mala dygresja... ;)

No właśnie Panie kubszton - chamska, to jest właśnie pańska uwaga!
Z tonu pańskiego "wystapienia" odnoszę wrażenie, że jesteś Pan niedowartościowany, i chociaż w ten sposób (chamski) próbuje Pan zabłysnąć jako nowicjusz na tym Forum, a jeśli chodzi o kulturę, to właśnie Panu do niej daleko, szafując takimi epitetami ....
Co do mojej odpowiedzi na pytanie kolegi jabusko, nie widzę w niej nic niestosownego. Ogólna zasada na  wszystkich forach jest taka, że nim zada się jakieś pytanie, to należy upewnić się, czy to pytanie już nie padło. Mimo, że kolega jabusko nie zrobił tego, to w kulturalny sposób zaspokoiłem Jego ciekawość.

*

Offline palmus

• 623
  • Palmax-Holux
Automapa - Europa!!
« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 02, 2006, 12:08:24 »
To może do meritum:
Oby Europa nie była potraktowana przez AM jak Polska przez TTN...

Palmus
palmus

*

Offline kanczug

• 19211
    • http://www.pdaclub.pl
Automapa - Europa!!
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 02, 2006, 16:07:06 »
Mapy Europy nie sa "produkcji" AM. Sa one kupione od firm ktore dostarczaja mapy do zachodnich producentow aplikacji do nawigacji satelitarnej, wiec nie ma obaw o jakosc map.