Automapa ciągle się kasuje z karty

• 5 Odpowiedzi
  • 1339 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

« dnia: Czerwiec 13, 2005, 18:12:19 »
Witam, posioadam ERA MDa i automapa która mam zainstalowaną w systemie ciągle się restuje i podczas uruchomienia ukazuje się komunika t iż brak danergo pliku lub (valid application for Pocket PC). Gdy odczytuję kartę , automapa jak najbardziej jest wgrana tylk oMDA gubi ścieżkę dostępu. Czy jest jjakiś upgrade softu czy ewentualnie inny sposób aby uratować moje mda. Czasami też wyłacza telefon, średnio 1 raz na dzień. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł będę bardzo wdzieczny. GG oraz mail dostępne w profilu.

« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 13, 2005, 18:27:31 »
kup oryginalna automape i skonatkuj sie z centum pomocy

*

Offline Maap

• 737
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 13, 2005, 18:38:20 »
Cytat: slogger
kup oryginalna automape i skonatkuj sie z centum pomocy
Slogger wyluzuj, a jeśli ma oryginalną AutoMapę? Nic nie napisał a Ty już go skazałeś.

Grekt,

Jaką masz wersję AM?. Gdzie zainstalowaną?. Czy masz włączoną IRde?. Od kiedy masz takie problemy?

« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 13, 2005, 18:40:59 »
no fakt moja wina :)

« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 13, 2005, 23:01:23 »
Witam, posiadam oryginalną wersję Automapy zakupioną z fakturką więc niewiem dlaczego pojawia się taki problem. Zainstalowana jest na Storage Card, hmm co do irdy to niewiem ale raczej jest wyłączona (Receive aill incoming beams) jest wyłączone.Doprawdy niewiem co może powodować tą sytuację.

*

Offline Maap

• 737
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 13, 2005, 23:08:17 »
Spróbuj zainstalować AM w pamięci palmtopa. Jeśli masz wersję inną niż 3.8.1.1. to zrób upgrade do tej wersji. Sprawdz czy karta nie jest uszkodzona bo być może to jest problem a mapy oczywiście możesz wgrać na kartę jeśli z nią wszystko OK.