Automapa a telefon

• 2 Odpowiedzi
  • 1233 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline mswilk

• **
  • 140
    • www.marcinwilk.pl
  • Sprzęt: HTC Touch Pro2
Automapa a telefon
« dnia: Kwiecień 14, 2006, 13:00:46 »
Mam PPC Eten M500. Kiedy zadzwoni mi telefon a Automapa jest właczona to znika mi z ekranu Automapa i po zakończeniu rozmowy od początku muszę ją odpalać i wyznaczać trasę...
Zaznaczę, że taki przypadek miałem gdy nie było podłączonej słuchawki BT (byłem pasażerem) jak jest ze słuchawką BT to nie wim bo jeszcze tego nie próbowałem.

Czy też tak macie ?
Jak tego uniknąć ?

*

Offline Jarojaw

• 549
  • Sprzęt: |Galaxy S| Galaxy S2| Galaxy S3| ASUS-T101G
Automapa a telefon
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 14, 2006, 15:26:00 »
Hm, ciężko mi coś doradzić.Ja posiadam MDA3 i w momencie przychodzącej rozmowy AM znika,pokazuje się rozmówca ale po zakończonej rozmowie wraca ekran AM.Jak nawet się nie pojawi to AM pracuje w tle i wystarczy kliknąć na napis AM na pulpicie i wraca wszytko.
Pozdrawiam - Jarek

Automapa a telefon
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 14, 2006, 23:35:47 »
Witam!
U mnie działo się tak przed upgrade BT (MIO A201), gdy to zrobiłem teraz wszystko działa bardzo dobrze: gdy dzwoni telefon pojawia się panel rozmowy, a po skonczonej rozmowie automapa dalej pracuje bez problemu, nie wyłącza się.
Przeszkadza mi tylko to że jak odbiore telefon to na ekranie cały czas jest panel rozmowy a nie widać automapy. "Nie wyczaiłem" czy jest możliwośc takiego ustawienia, żeby po odbioraniu połączenia od razu "wracał" ekran mapy? Może ktoś coś wie na ten temat.