robaczki pod ikonami

• 4 Odpowiedzi
  • 1190 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

robaczki pod ikonami
« dnia: Maj 01, 2008, 10:24:01 »
mój palmtop był w naprawie przeinstalowano mi system, automapę 4.1.2 mam na karcie, i teraz jak ją odpalę to wszystko ok tylko podpisy w menu pod ikonami to znaki zapytania i inne robaczki, co mam zrobić, czy muszę jeszcze raz zainstalować program , czy wystarczy coś poprawić w ustawieniach?

*

Offline Skyglobe

• *
  • 56
  • Sprzęt: HTC Diamond, HTC HD2, Dell Axim x51v
Odp: robaczki pod ikonami
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 01, 2008, 12:38:24 »
Witam.
Jeżeli nie chcesz instalować polskiej nakładki na windę (po przeinstalowaniu systemu musisz to zrobić ponownie) to przynajmniej zmień ustawienia regionalne na jakieś ludzkie.
Pozdrawiam

« Odpowiedź #2 dnia: Maj 01, 2008, 12:59:33 »
windę mam polską, ustawienia regionalne są polskie i napisy systemowe są ok, problem dotyczy tylko automapy

*

Offline puniek

• 4617
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S7 EDGE SM-G935F
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 01, 2008, 14:35:35 »
windę mam polską, ustawienia regionalne są polskie i napisy systemowe są ok, problem dotyczy tylko automapy
Jeśeli dotyczy to nazw POI to było tu na tym forum wiele razy...
ISTQB Certified Tester

*

Offline Pułkownik

• *
  • 61
  • Sprzęt: AsusP750 AM3,4,5, iGo
« Odpowiedź #4 dnia: Maj 02, 2008, 08:14:38 »
mój palmtop był w naprawie przeinstalowano mi system, automapę 4.1.2 mam na karcie, i teraz jak ją odpalę to wszystko ok tylko podpisy w menu pod ikonami to znaki zapytania i inne robaczki, co mam zrobić, czy muszę jeszcze raz zainstalować program , czy wystarczy coś poprawić w ustawieniach?
Ta wersji AM ma "mnóstwo błędów". Musisz zainstalować najnowszą wersję i wszystko wróci do normy! Jakbyś dobrze poszukał to nie jesteś pierwszy który ma problemy właśnie z "tą" wersją AM.