0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
informacje ze strony AM: http://www.automapa.com.pl/default.asp?uqe=1177941399017. Trzeba będzie kupić nową kartę. Czy ktoś ma doświadczenia z kartą 2GB na ipaq 6515?
Dla ludzi korzystających z internetu w pracy a nie mających internetu w domu, smutna wiadomość - automapa 4.0 bez dostepu do internetu się nie zaistaluje. Nie można aktywować produktu offline podając nr urządzenia jak to było wcześniej. Przynajmniej tak to wyglada - po wpisaniu licencji pisze że nie może połaczyć się z serwerem rejestracyjnym czy jakoś tak. Co gorsza na infolinii mówią że narazie nie bedzie takiej możliwosci. Więc jak macie możliwość to zabierzcie do pracy pocketa i płytę z active sync'iem.
Mi się udało zarejestrować Właśnie godzine temu wykupiłem licencję, ściągnąlem i zainstalowałem...
Cytat: XGrzesX link=topic=66075. msg436609#msg436609 date=1177947442Mi się udało zarejestrować Właśnie godzine temu wykupiłem licencję, ściągnąlem i zainstalowałem. . . Można wykupić licencję on-line ? Gdzie ?
Mi się udało zarejestrować Właśnie godzine temu wykupiłem licencję, ściągnąlem i zainstalowałem. . .
Dajcie jakieś screeny z wersji 4.0 ale tej już dostępnej oficjalnie na strone AM.
czy ktoś kto był testerem zainstalował już tą oficjalną wersję??