Żartujesz? Mam jeden z najpopularniejszych pocketów sprzedawanych razem z tym programem a Automapa wiesza się średnio raz na dwie godziny albo czka lub coś w tym guście i napewno nie jest to kwestia sprzętu bo sprawdzałem na różnych egzemplarzach.
Żadna z kolejnych wersji Automapy jakoś nie eliminuje problemu. Więc co miałbym niby zgłosić? Producent nie ma dostępu do tego modelu PDA czy jak?
Masz jeden z najpopularniejszych sprzętów i jest wielu użytkowników Mio, Yakumo i Optimusa, którzy nie narzekają na współpracę z AutoMapą, tylko Ty jakiś pechowy...
Nawet jeden z nich, o nicku "donulung" twierdzi, że "Jezeli chodzi o Yakumo jego zalety to lepszy ekran, dłużej trzymajaca bateria i
bezproblemowa współpraca z Automapą". No, ale może jest dwóch donulungów. Bo jeśli byłby jeden, to znaczy, że albo cierpi na schizofrenię, albo pisze teksty na ten sam temat w zależności od własnego humoru, lub tego co w danej chwili uważa za "kul/trendi/dżezi/glamur" (w zależności od chwilowej mody niepotrzebne skreślić).
Jeżdżę dużo więc gdybym nawet chciał zgłaszać każdy błąd programu lub map to codziennie musiał bym wysyłać maile do producenta. Problem w tym że ja nie jestem betatesterem tylko zapłaciłem za ten gniot prawie 700 złotych. Chcesz sobie zgłaszać błędy proszę Cię bardzo ale ja nie mam na to czasu ani ochoty.
Płacę - wymagam, koniec kropka.
Nie znam programu do autonawigacji, który nie umożliwiałby zgłaszania bugów softu lub błędów w mapach. Tylko AutoMapa (AFAIK) nagradza zgłaszających takie błędy.
Tylko w Polsce i tylko w odniesieniu do AM widzę komercyjne nastawienie do problemu zgłaszania błędów. Wszyscy inni, na całym świecie, słusznie uważają to za działanie w swoim własnym, czyli użytkownika, interesie. Może dlatego tam ustroju solidaryzmu społecznego nie trzeba wprowadzać dekretami prezydenckimi?
Korzystam z wielu programów które robią to czego od nich oczekuję i nie wieszają się co chwilę ani nie podają błędnych wyników.
Zapewne Cię to zdziwi ale są takie programy gdzie nie trzeba nic zgłaszać ani być optymistą że ktośtam w końcu coś naprawi, płacisz raz i działają ot wszystko. Automapa do nich nie należy.
Podaj mi choć jeden program do autonawigacji, uruchamiany na pocketach różnych producentów, który działa wszystkim bez problemów. Zapewne zdziwi Cię to, ale taki program nie istnieje.