AUTO Mapa ABC obslugi

• 5 Odpowiedzi
  • 1677 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

AUTO Mapa ABC obslugi
« dnia: Listopad 05, 2006, 16:42:22 »
witam  chciabym sie dowiedziec jak usunac automape i wgrac na nowo , czy jest mozliwe sformatowanie palma , jak zachowac punkty uzytkownika tzn firmy miejsca ktore zapisalem , fotoradary w okolicy  , jak znalesc folder gdzie to jest zapisanie , czy ewentualnie mozna zrobic kopie tych punktow , pozatym mam pytanie jak poprawnie zainstalowac automape aby miec swoje punkty uzytkownika i dograc nowe z mobile.net wiem ze te pytania sa standardowe ale chce dograc punkty z mobile net  i wszystko ladnie uporzadkowac , pozatym intersuje mnie jak zrobic wlasnie ikony cos jak na mobile net , jakimi programami musze sie poslugiwac , jestem pracownikiem autostrady A2 i chciabym w ramach rozowojowych dodac telefony alarmow na autostradzie , ikonki stacji benzynowej , punkty obslugi podroznych oraz pobou oplat , ponadto co pare km umiescic ikony kilometrow ktore beda odzwierdziekac na ktorym km sie znajdujemy w razie awari samochodu  jezeli mozecie mi pomoc to prosze piszczcie ,

*

Offline bazi22

• 913
  • Sprzęt: Navroad NR411 | iPhone 3GS 16GB
Re: AUTO Mapa ABC obslugi
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 05, 2006, 18:14:05 »
Cytat: "pitson1982"
jezeli mozecie mi pomoc to prosze piszczcie ,

po pierwsze instrukcja AutoMapy
Jest tam wszystko ładnie opisane

Potem pomoc na poi.mobilne.net oraz Step by Step

Jeśli jeszcze będziesz miał pytania to opcja Szukaj na PDAClubie

a dopiero w ostatniej kolejności zakładaj nowy wątek
Bartek Chyba :: bazi22
Dell X30=>HTC Wizard=>HTC Hermes=>iPhone 3GS

Re: AUTO Mapa ABC obslugi
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 05, 2006, 19:26:38 »
Cytat: "pitson1982"
ponadto co pare km umiescic ikony kilometrow ktore beda odzwierdziekac na ktorym km sie znajdujemy ,

A to już na autostradach nie będzie słupków z kilometrami?

*

Offline ravel

• 1017
    • http://www.grom.org.pl
  • Sprzęt: FS Loox N560
AUTO Mapa ABC obslugi
« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 05, 2006, 19:30:08 »
jestem pracownikiem autostrady A2 i chciabym w ramach rozowojowych dodac telefony alarmow na autostradzie , ikonki stacji benzynowej , punkty obslugi podroznych oraz pobou oplat , ponadto co pare km umiescic ikony kilometrow ktore beda odzwierdziekac na ktorym km sie znajdujemy w razie awari samochodu

W ramach rozwojowych lepiej buduj te autostrady ...

*

Offline edmun

• 933
    • Zdjęcia ślubne, Fotografia ślubna
  • Sprzęt: SGH-I780
AUTO Mapa ABC obslugi
« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 06, 2006, 11:04:57 »
widze ze jak zwykle tolerancja i okazanie chocby checi wspolpracy z autorem tematu jest przepiekna
SGH-I780 + Heineken78 Marvel Dream WM 6.5.3 96dpi
HTC ONE S
TTI TCB-880 + Sirio ML145
Alhambra TDI

*

Offline bazi22

• 913
  • Sprzęt: Navroad NR411 | iPhone 3GS 16GB
AUTO Mapa ABC obslugi
« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 06, 2006, 14:36:52 »
Cytat: "edmun"
widze ze jak zwykle tolerancja i okazanie chocby checi wspolpracy z autorem tematu jest przepiekna

Jak najbardziej nikt na nikogo nie krzyczy, nie bluzga, tylko uprzejmie informuje że istnieje coś takiego jak instrukcja  :P

Jakbyś nie zauwazył pyta o podstawowe rzeczy. Jakoś znalazł PDAClub i poi.mobilne.net to stronę AutoMapy oraz Pomoc na mobilne tez mógł znaleźć
Bartek Chyba :: bazi22
Dell X30=>HTC Wizard=>HTC Hermes=>iPhone 3GS