Auto Mapa 4.01 a Eten m700 (samoczynne załączanie)

• 3 Odpowiedzi
  • 1048 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline sajmony

• 39
  • Sprzęt: Eten m700 (WM 6.0+PL)+SD 4GB+Automapa 6.2
Auto Mapa 4.01 a Eten m700 (samoczynne załączanie)
« dnia: Sierpień 03, 2007, 17:21:42 »
Własnie nabyłem dzisiaj Auto mapę najnowsza i pojawił sie mały problem (pewnie nie wiem gdzie to ustawić), posiadam Etena m700 i kazdorazowy powrót z uspienia telefonu powoduje właczanie się auto mapy.
Jeżeli ktos wie gdzie to zmienic , prosze o pomoc.
Napisane: Sierpień 03, 2007, 16:37:53
Zrobiłem reset i ta uciążliwość znikła, może będzie ok.

*

Offline n3lly

• 8
  • Sprzęt: Mitac MIO P550 @ SD1GB + AM 4.0
Odp: Auto Mapa 4.01 a Eten m700 (samoczynne załączanie)
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 04, 2007, 11:29:47 »
U mnie w MIO P550 tez czasami sie tak zdarza, po resecie sytuacja znika. To chyba jakaś przypadłość aplikacji, a nie sprzętu IMHO

*

Offline puniek

• 4617
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S7 EDGE SM-G935F
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 04, 2007, 13:38:59 »
U mnie w MIO P550 tez czasami sie tak zdarza, po resecie sytuacja znika. To chyba jakaś przypadłość aplikacji, a nie sprzętu IMHO
Nie ma  żadnej winy aplikacji.
Widocznie ten palmtop w momencie uruchamiania nie widzi nosnika SD a gdy ją już widzi to jest to impretowane jak włożenie karty SD. Należy przy instalacji nie uruchamiać plików autostaru po włożeniu karty.
ISTQB Certified Tester

*

Offline prozor

• 1089
  • Człowieku, nie irytuj siebie i mnie. Zgoda?
  • Sprzęt: ZTE Blade
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 04, 2007, 20:20:31 »
Nie ma  żadnej winy aplikacji.
Widocznie ten palmtop w momencie uruchamiania nie widzi nosnika SD a gdy ją już widzi to jest to impretowane jak włożenie karty SD. Należy przy instalacji nie uruchamiać plików autostaru po włożeniu karty.
[/quote]

Ewentualnie zmienić nazwę katalogu autostartu na karcie sd. Ja dodałem do swojego X i sprawa załatwiona raz na zawsze.
Jeśli chcesz się o coś zapytać, zadaj jasne i konkretnie pytanie. Ale pamiętaj żeby sprawdzić, czy wcześniej już nikt o to się nie zapytał i nie udzielił odpowiedzi... Przed zadaniem pytania, najpierw przeczytaj to: http://rtfm.killfile.pl/