ja jestem wyluzowany ale widzę ze tu na forum użytkowników 4.1.2 traktuje sie z góry ja tez mam wlasnie ta wer . AM (i co uważasz ze jestem piratem ?) i nie przedłużyłem licencji bo nie miałem takiej potrzeby ale widząc wasze traktowanie takich userów i każde pytanie zaczynające sie od problem ... to wy traktujecie jak Pirata, ciekawe czy jak będzie scrakowana wer 4.5.3 lub 5.0.5 to tez będzie cię tak traktować innych userów? A po drugie to o ile sie nie myle program instaluje sie bez problemu tylko co najwyżej mapa jest scracowana wiec tu nie jest problem scracowanej wersji tylko lamerstwa usera który taka mapę użytkuje bo niechce mu sie poszukać w instrukcji (notabene można ściągnąć ja ze strony)... uffffff..... ale sie napisałem 
Witam ja mam kolegę namówiłem go w listopadzie na kupno AM,na płytce była 4.1.2 do niedawna(otatnio 3 tyg. temu) przypominałem mu że jest 4.5.3 i inne nowsze mapy,chciałem mu je zaktualizować bo nie bardzo się na tym zna.Do dzisiaj nie raczył zadzwonić nawet ,a mieszka w tym samym bloku,nawet niewie że jest AM 5.0.5! .Piszę to po to bo wyobraźcie sobie jakby znalazł to forum i się o coś zapytał

pewnie by pomyślał że mu pirata wgrałem,a ma licencję do listopada ważną!