Hmm.. fotki robione były tuż przed zachodem słońca, nie jestem ekspertem;)( chetnie wysłucham konstruktywnej krytyki, mam kilka fotek które chętnie poddam ocenie:
http://www.sherkinisland.eu/galeria2/ Co do trasy... zjechałem "prawie" świadomie z głównej drogi na tą proponowaną przez AM, głównie ze względu na chęć zabicia czasu

Fakt, w Irlandii drogi wybitnie wygodne nie są, ale są duuużo przyjaźniejsze dla człowieka niż w Polsce ( nie ma tu głupkowatych ograniczeń prędkości do 40km/h na prostej drodze ). Nie podałem wyznaczonej trasy bo tutaj nie ma to znaczenia, droga optymalna raczej nie powinna prowadzić przez taki szlak

( droga główna prowadziła równolegle w odległości kilku kilometrów u zbocza tej górki przez którą się przeciskałem )
Napisane: Grudzień 30, 2007, 16:02:14
A jak masz ustawione "suwaczki" dla trasy optymalnej?? Bliżej "szybkiej", czy bliżej "krótkiej"? Bo to na 80% będzie przyczyną Twoich kłopotów.
mam ustawione dokładnie w połowie, ale wydaje mi sie ze to raczej klasyfikacja drogi w tym wypadku się kłania, tamtedy mogą jeźdźić desperaci, ludzie w terenowych autkach, owce i ... Polacy