Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Nawigacja GPS
AutoMapa
AM, Loox 600 i podswietlenie ekranu
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
5 Odpowiedzi
1035 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
bilbolodz
93
«
dnia:
Maj 25, 2005, 12:17:23 »
Czesc,
Spotkal sie juz ktos moze z takim objawem:
AM przy uruchomieniu uparcie przestawia mi ustawienie podswietlenia ekranu na zasilaniu bateryjnym na 10s! Robi to upracie i za kazdym razem. Jest to dosc denerwujace. Macie pomysl jak to zwalczyc?
Pozdrawiam
Piotr
korrek
346
«
Odpowiedź #1 dnia:
Maj 25, 2005, 12:50:53 »
Mam ten sam problem, ale wystepuje to rowniez w codziennym uzytkowaniu bez AM. Problem w tym, ze nie wiem ktory program spowodowl ta przpadlosc.
acdboy
113
«
Odpowiedź #2 dnia:
Czerwiec 05, 2005, 17:36:58 »
tez tak mam w MDA1 i raczej na bank to wina automapy bo tylko ten program mam zainstalowany!!
kanczug
19211
«
Odpowiedź #3 dnia:
Czerwiec 05, 2005, 18:05:54 »
Automapa ingeruje w ustawienia podswietlania ekranu palmtopa. Najwyrazniej nie na kazdym PDA dziala to dobrze, ale na wiekszosci urzadzen sie to sprawdza - chodzi o dezaktywacje automatycznego wylaczania podswietlania ekranu, by byl on caly czas dobrze widoczny w czasie nawigacji.
acdboy
113
«
Odpowiedź #4 dnia:
Czerwiec 05, 2005, 18:39:54 »
i nie da rady tego ominac bo mnie wkurza jak za kazdym razem jak wlacze AM musze wchodzic do opcji i spowrotem wszystko przestawiac. Jak tego nie robie to gdy mam MDA w kieszeni z wylaczonym dzwonkiem i np zglosi mi sie przypomnienie sms albo cokolwiek to mi pada bateria....
kanczug
19211
«
Odpowiedź #5 dnia:
Czerwiec 05, 2005, 18:55:53 »
Niestety nigdy nie mialem takiego problemu, wiec nie szukalem rozwiazania. Ale wydaje mi sie ze po prostu bedziesz musial napisac do producenta i poprosic go o dodanie opcji wylaczenia tej funkcji w kolejnej wersji programu. A tymczasem zainstaluj to:
http://www.pdaclub.pl/view.php?news_id=5366
[Dodano: 2005-06-05 19:00:30]
Przyszlo mi jednak cos do glowy... moze Ty po prostu nie wylaczasz Automapy? Mialem kilka razy ten sam problem, jesli zrobilem soft reset z pracujaca Automapa. Po prostu program przywraca ustawienia uzytkownika po wylaczeniu aplikacji, a jak sie jej nie wylaczy to ... zostaje wszystko tak jak bylo w czasie pracy AM.
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »