AM EU ściągałem wczoraj i instalowałem ją pierwszy raz w życiu wczoraj. Dzisiaj po zaleceniu supportu wykonałem "czystą" instalację AM EU i nadal to samo.
Wcześniej używałem AM PL i zainstalowałem AM EU na istniejącą AM PL, dlatego mam możliwość przełączania się pomiędzy wersjami map...

Dzisiaj jednak popsuła mi się również AM PL podczas jazdy. Najpierw jechałem z AM PL i wszystko (MiploLoc i AMTraffic) działało poprawnie. Przełączyłem się w trakcie jazdy na AM EU i jak się spodziewałem AMTraffic nie działało.
Po przełączeniu na AM PL MiploLoc działa, AMTraffic odbiera dane, ale ich nie wysyła... dostaję ten sam komunikat, co przy AM EU.
Dodatkowo sprawdziłem jeszcze AMCenter, ale tam również dostałem informację, że "Aktualma wersja mapy nie jest obsługiwana". Teraz nie mam jak wysłać zebranych danych podczas jazdy...

Jak rozumiem instalacja wersji 6.8.1 bez "d" powinna pomóc?
Aczkolwiek na stronie AM widzę tylko poniższe wersje do ściągnięcia:
Europe 6.8 1102 16.03.2011 (!) 1.77 GB
Europe 6.7 1012 04.01.2011 (!) 1.74 GB
Europe 6.8.1c 1104 21.04.2011 (!) 1.80 GB
Nie wiecie, czy na 6.8.1c będzie działać poprawnie? Tylko tam są starsze mapy...

Mam nadzieję, że poprawią błąd szybko, bo za niedługo wybieram się na urlop i po to zrobiłem upgrade, żeby mi wszystko działało, a nie tak jak teraz...