Jak czytam ten wątek to aż odechciewa mi się w ogóle cokolwiek pisać. Narzekacie nie wiem jak bardzo na AM 5.5.2, ale z tego co zauważyłem wszystkie te jej niedoskonałości koncentrują się na POI - które można bez problemu wyłączyć i używać Miplo (równie nie doskonałe, acz lepsze). Kolejną rzeczą która jest taka bardzo fe jest, długo wyłączająca się AM, przy włączonym Trafficu - straszne, można wyłączyć (wiem, że nie o to chodzi - ale można).
Poważniejszą, rzeczą natomiast są błędu które tu gdzieś przemknęły z nazwami miejscowości - ale to jest jeden błąd który utrudnia jazdę, a reszta przez całe 6 stron? Weźcie trochę się ogarnijcie i nie maglujcie w koło jednego i tego samego, wbudowane POI - kiepskie, brak nowych POI - kiepsko, AM się długo wyłącza - wyłącz traffic i tak nie działa jak powinien, mam podwójne, potrójne, poczwórne ikony POI itd.
Naprawdę to się staje już nudne, na początku z entuzjazmem podszedłem do tego forum, ale teraz odwiedzam co 3-5 dni, bo i tak w większości przypadków wiem co zastanę (patrz powyżej).