hardware i software...
Hardware w moim przypadku to blaupunkt_:D, software to windows ce 5 coś tam, (windows mobile) i to on odpowiada za komunikację z wszystkim co wcisnę na kartę.
Automapa pisze na stronie, że jest zgodna z tą specyfikacją, którą posiadam, automapa jako tako to SOFTWARE i komunikuje się z software urządzenia, póki co dość mizernie, zobaczymy jak będzie po wgraniu wersji 5.5.1., a nuż się poprawi.
Blaupunkta tego używam od dwóch lat z mapą europy wschodniej i polski, podkreślam, że urządzenie nigdy mi się nie zawiesiło, zdecydowałem się na automapę, bo podobno jest najlepsza.
Blaupunkt którego posiadam jest dobrym urządzeniem, z szybkim procesorem i odpowiednim oprogramowaniem typu windows, urządzenie spełnia wymagania, które postawiła automapa_!
Chcę byście mnie dobrze zrozumieli, jesli kupujemy jakąkolwiek aplikację komercyjną, która podaje wymagania sprzętowe, patrzę na specyfikację swojego sprzętu i stwierdzam, że jest zgodny, a potem czuję się jak tester oprogramowania, to naprawdę pytam, za co tyle zapłaciłem..._lol_:D