A ja mam permanentne problemy ze ściąganiem - i to nie tyko tej najnowszej wersji. Ściągam część, powiedzmy od 50% do 99.99% (tzn. brak ostatnich 20 - 50 kB) i przerwa i znów od początku. Dlaczego Automapa nie używa 'resume' = opcji kontynuowania transferu po przerwie (choć nie mam pojęcia skąd się taka przerwa u mnie bierze)?
Mam neostradę ( w domu) i DSL (w pracy), problem rejestruję w obu miejscach.
To samo się dzieje odkąd pamiętam - niezależnie od wersji, już dla 5,00 był ten problem. Efekt jest taki, że generuję cały czas obciążenie łącza a programu i tak nie mam. Przedostatnio poradziłem sobie prosząc kolegę o pomoc. Dzisiaj wykorzystałem 'Remote Uploads' z Rapidshare, stamtąd ściągnąłem bez najmniejszych problemów.
Mnie laikowi wydaje się, że implementacja funkcji 'resume' nie powinna być specjalnym problemem. Przecież przerwa w transmisji nie powinna oznaczać, że zaczyna się przesył od początku.
Nikt o tym na forum nie pisze, czy tylko ja mam taki problem? Nie chce mi się w to wierzyć bo w międzyczasie miałem reinstalację systemu - i nic się nie zmieniło.