Tylko subskrybowane. Sprawdź ustawienia subskrypcji na Miplo i dla kontroli w zakładce "Kategorie" w Miplosetup. Powinny być identyczne po synchronizacji.
Edit:
Czy na pewno posługujesz się tym samym plikiem w zakładce "Opcje" Miplosetupu, co plikiem POI w AM? Ta sama nazwa, ścieżka i rozszerzenie (*.poi i *.poipts lub *.amp i *.ampdata)?
Ustawienie subskrypcji na Miplo jest takie same jak w zakładce "Katalog" w Miplosetup.
Plik w zakładce Opcje w Miplosetup jest taki: \STORAGE CARD\AUTOMAPA EU\Data
Files\default.ampdata
Nie wiem jak sprawdzić w automapie czy jest ten sam? Sprawdziłem w Automapie w POI Zarządzanie, nastepnie na karteczkę i mam informacje "Wczytany plik:default"
Wiec chyba to samo prawda?
Ale wydaje sie, ze tak, skoro po synchronizacji poprzez Miplosetup po uruchomieniu automapy jest "wczytuje punkty publicznej" a nastepnie "trwa reorganizacja pliku"
--
jarok
Edit:Sprawdziłem jeszcze raz.
W zakładce Info w Miplosetup miałem Liczba punktów POI 29513
Usunąłem pliczek categories.data i z zaznaczoną opcja w zakładce Sync "Pobierz wszystko jednorazowo" wykonałem synchronizacje.
Po synchronizacji w zakładce Info mam Liczba punktów POI 29506
Wiec wydaje się, ze faktycznie tylko dla subskrybowanych kategorii są pobierane dane.
Przy zaznaczonej opcji "Pobierz wszystko jednorazowo" dźwięki są ściągane tylko jeśli przez www na miplo na kategorii da sie "zmień" i przypisze jakiś dziwek?
Bo ja nie mam poprzypisywanych do kategorii (robilem je sobie ręcznie, taka sama nazwa pliku z jak nazwa kategorii) poprzez strone www miplo rzadnych dzwiekow poza tymi co mialem swoimi a rzadnych dodatkowych dzwiekow mi nie sciagnal.