Witam,
Używam od niedawna AM 4.1.2 na HTC TyTNII i niepokoi mnie pewne zachowanie...
Jeśli w czasie używania nawigacji wysiadam z samochodu, zabieram PDA ze sobą i żeby uniknąć w kieszeni przypadkowego klikania w ekran, najzwyczajniej wyłączam urządzenie guzikiem na obudowie..
Jeśli postój nie trwa dłużej niż jakies 2-5 minut, nie ma problemu z ponownym włączeniem nawigacji, ale jeśli PDA jest nieużywany przez jakies 10-15 minut albo dłużej, to wogóle przestaje reagować i konieczny jest soft reset.
Podobnie sytuacja ma sie jeśli krótkie przerwy się powtarzają - pierwszy raz jest ok, ale po drugim albo trzecim wyłączeniu powtarza sie sytuacja jak przy dłuższym postoju (wyłączeniu urządzenia).
Czy ktoś miał podobne problemy z AM? Czy to jest normalne zachowanie na WM6, albo akurat w tej konfiguracji AM4.1.2 + HTC TyTNII

Jeśli ktoś miałby pomysł jak temu zaradzić będę bardzo wdzięczny.
Przesiadłem się z TomToma na AM ze względu na świetną numerację budynków w Warszawie (pracuję jako kurier i muszę powiedzieć że sprawdza się rewelacyjnie), jednak perspektywa kilkunastu resetów dziennie wygląda troche nieciekawie i zaczynam się zastanawiać nad powrotem do TT (tam nie miałem podobnych problemów z wyłączaniem urządzenia w trakcie nawigacji)...