Mam nadzieję że legalni użytkownicy nie poczują się urażeni

Po prostu każdy z osobna musi się przekonać że (pomijając wyjątkowe zastosowania jak jazda bo bezdrożach, którą można załatwić profilem) wyłączenie SR to gwarancja nieprzewidywalności programu.
Co do złodziei - myślę że dopiero zaczną używać... szkoda bo będą jedynie używać, a nie wymieniać via AM'Center jak klienci AM.
I na tym właśnie polega rola tego forum - trzeba krzewić właściwe postawy niezależnie od tego co inni robią.
Ile było tu takich akcji... Ktoś opisuje problem i czeka na odpowiedź. Pierwsze pytanie... witaminka? Tak. Dziękujemy za uwagę.
Podsumowując - używać. Jak jest coś źle to zgłaszać do supportu. Wystarczy jedno zdanie czasami...
@ emperator
Czy mogę mieć pretensje do Naviexpert, że nie mam połączenia z internetem i nawigacja mi nie działa? Do nawigacji z TMC, że nie odbieram TMC bo nie mam anteny i władowałem się w korek?
od dawna AM reklamuje się AM'Traffic - poczytaj:
http://www.automapa.pl/?PEI=210436&lng=PLA że klient to ignorant, to inna sprawa. Bo usłyszy "najlepsza na Polskę to AM" kupi nie wiedząc co z czym się je. Potem klnie bo źle prowadzi. Ale żeby poczytać coś przed zakupem... Nie ma czasu... Potem poszuka i znajdzie posty wszędobylskiego Bilunia (który tylko profile sugeruje) i jedyna metoda oczywiście to wyłączyć SR i ustawić fachowo profile. Potem zawsze można napisać że Bilunia pomógł i w końcu nawigacja prowadzi jak trzeba.
A ja uważam że trzeba korzystać ze wszystkiego co dają... jak są błędy to je opisywać. I nie ma zadnej mowy o rozbieniu za jelenia... Jeden mail, jedno zdanie, wiele może zmienić.