[wydzielony] wątek o wrażeniach

• 6 Odpowiedzi
  • 1997 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Konrad4x

[wydzielony] wątek o wrażeniach
« dnia: Marzec 31, 2011, 11:24:09 »
Mój post, który Jachraniak zacytował w odpowiedzi numer 130 został usunięty. Dzięki ci mój "przyjacielu" .

*

Offline jerzu

• 1323
    • Mój profil na FB
  • Sprzęt: iPhone 7
Odp: [wydzielony] wątek o wrażeniach
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 31, 2011, 11:30:07 »
Mój post, który Jachraniak zacytował w odpowiedzi numer 130 został usunięty. Dzięki ci mój "przyjacielu" .

Został przeniesiony - http://pdaclub.pl/forum/automapa/(wydzielony)-o-skrecaniu-w-lewo/
Dariusz "jerzu" Niemczyński
Telefon - iPhone 7 & Moto G5
Tablet - Huawei Media Pad T5

*

Offline jachraniak

• 2152
  • Sprzęt: iPhone 13
« Odpowiedź #2 dnia: Marzec 31, 2011, 12:48:08 »

Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że Twoja umiejętność używania AM jest podobna do tego jak używasz tego forum.
Ciągłe problemy... Wszystko nie tak... Podejrzenia o niecne intencje... Fałszowanie rzeczywistości... Moderacja do niczego... A wszystko hula i to nawet zgrabnie  :E
« Ostatnia zmiana: Marzec 31, 2011, 12:49:40 wysłana przez jachraniak »

*

Konrad4x

« Odpowiedź #3 dnia: Marzec 31, 2011, 15:02:35 »
Jachraniak proponuje nie opieraj sie wrazeniu, bo nie warto. Twoja i nie tylko twoja racja jest najmojsza i pozostanmy przy takim wrazeniu.

*

Offline akubit

• Ekspert GPS
  • 4001
  • Sprzęt: Navroad Vivo Plus, Huawei Honor 6
« Odpowiedź #4 dnia: Marzec 31, 2011, 15:45:18 »
Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że Twoja umiejętność używania AM jest podobna do tego jak używasz tego forum.

To nie tylko Twoje wrażenie  :ok:

*

Konrad4x

« Odpowiedź #5 dnia: Marzec 31, 2011, 16:07:33 »
To nie tylko Twoje wrażenie  :ok:

Widzicie, bo nasze cele się diametralnie różnią. Waszym celem (zwracam się do Wielkiej  Czwórki, zainteresowani wiedzą o kogo chodzi i jak nożyce odzywają sie kiedy jest pilna tego potrzeba) jest to , by forum tego programu było generalnie czymś w rodzaju kółka wzajemnej adoracji, które ma przede wszystkim zachwalać produkt, by jak największa ilość czytelników przeszła na jasną stronę mocy. Oczywiście takie głosy też są potrzebne, zwłaszcza producentowi.
Ale ja reprezentuję samodzielnie inną opcję, tzn nie chwalić rzeczy, które muszą działać, bo skoro producent pisze, że działa i jak ja to potwierdzam w swoim odczuciu, to to nie podlega dyskusji, bo zwyczajnie szkoda na to czasu. Choć jak już się tak mnie uczepiliście jak rzepy, to zacytujcie mnie, gdzie chyba 2 dni temu napisałem, że widze poprawę LD w dobrym kierunku. Teraz tego żałuję, ale to już inna kwestia. Moim celem jest to, żeby producent czuł oddech na sobie osób, którym jak coś się nie podoba , to o tym piszą. Wiem drodzy koledzy, że to nie jest miłe, ale to jest właśnie rozwojowe dla tego programu i takim narzekaniem jak to wy mówicie ja staram się wywierać presję na producenta, żeby jego produkt się rozwijał. Czytanie samych pochwał wytaczających się z Waszych klawiatur jest po prostu nudne i niczego dla rozwoju programu nie wnosi.

Tak więc czytelnik zanim podejmie decyzję o zakupie programu poczyta sobie wasze ZA i takich jak ja PRZECIW. Ja pomimo dość częstych krytycznych uwag cały czas jeżdżę tylko na zakupionej AM, choć mam jeszcze inne softy testowe, bo uważam, a zresztą macie to napisane w moim podpisie. I możecie koledzy mnie atakować, podgryzać, poniżać, pisać , że się kompromituję, no problem, bo mi to lata wiecie gdzie, bo ja tego nie piszę dla Was, bo wy jesteście niereformowalni w swoim zaślepieniu. Ja to piszę dla potencjalnych nowych użytkowników. Ja staram się jak tylko potrafię trzymać się regulaminu forum, choć czasami mnie kręci, żeby jednemu z drugim coś napisać, ale rozumiecie nie mogę tego zrobić , bo myślę, że moderator tylko czeka na potknięcie takich jak ja. Dlatego wybaczcie, że się nie będę zbytnio emocjonalnie ustosunkowywał do waszych tekstów, a nawet więcej będę się starał je lekceważyć, bo polemika kompletnie nie ma sensu. Howk  :ok: :P

*

Offline Miedzio

• 492
« Odpowiedź #6 dnia: Kwiecień 01, 2011, 00:10:36 »
Konrad4x Stosujesz retoryke, ktorej strasznie nie lubie, a ktora jest ostatnio bardzo popularna. Oskarzasz ludzi, ale przykladow nie podajesz, baaa nawet nie mowisz kogo masz na mysli, ot strzelasz na prawo i lewo, ze "sa tacy, ktorzy wypowiadaja sie jedynie pozytywnie". Napisz kogo masz na mysli, to przeanalizujemy jego posty. Wykaz sie odwaga albo w ogole nie zaczynaj tematu.

Poza tym starasz sie byc autorytetem, chcialbys zeby inni uzytkownicy opierali sie na Twoim zdaniu... oczywiscie negatywnym zdaniu, bo jak piszesz zalujesz, ze napisales cos dobrego o AM.  Jest tylko jeden problem, za autorytet powinien cos soba reprezentowac. Natomiast jesli pewne argumenty wykorzystujesz w zaleznosci od sytuacja, a w pewnym momencie sam sobie przeczysz... czy tez pokazujesz jak malo o AM wiesz (gdzies tam pisales o "pracownikach Miplo"), to chyba cos jest nie tak... wiecej pokory.

Jest jeszcze jedna kwestia. Zapewne na forum sa osoby, ktore sa mocno powiazane z AM i sa tez takie, ktore pracuja u konkurencji. Bawiac sie w Twoja retoryke... Mam nieodparte wrazenie, ze jesli ktos nieustannie narzeka, ale zmienic programu nie chce, to chyba ma jakis w tym cel, moze rowniez cel marketingowy powiazany z inna firma?

Osobiscie mam w nosie czy ktos bedzie kupowal AM czy nie. Czasami cos napisze, bo konczy mi sie cierpliwosc do LD i mam nadzieje, ze moje sygnaly o dzialaniu LD cos poprawia. Jesli nie, a konkurencja sie postara, to chetnie zmienie oprogramowanie. Juz teraz "szukam", choc na kolana nikt nie powala i to jest najwiekszy problem :(
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 01, 2011, 00:14:30 wysłana przez Miedzio »