@PapaD
Trick polega na tym, że ja jestem z obu technologii zadowolony (SR+LD), spełniają one moje oczekiwania. Szok, nieprawdaż?
Za sensowne uważam pisanie o konkretach, które nie działają, jak również pisanie pochwał (popełniam oba rodzaje takich maili).
Kolejny problem, na który zwracał uwagę NocnyMarek - przecież to bez sensu jest potępianie technologii, która na pojedynczym kilometrze z przykładowo miliona km objętych monitoringiem działa nieprawidłowo, i dumne wskazywanie palcem - o, tutaj jest kolejny dowód.
Od siebie dodam, że prawdopodobnie Wasze problemy wynikają bardziej z psychologii niż z technologii - bardzo dobrze oddaje to zdanie "już dość wiekowy jegomość nie trawię nagłych niespodzianek routingowych" - dla mnie "niespodzianki routingowe" to żaden problem, liczy się dojechanie do celu na czas, jak - to już zostawiam wolną rękę nawigacji.
Potępianie w kółko tej technologii za tzw. całokształt (bez przykładów), dzień w dzień - nie szkoda na to prądu? Ja rozumiem frustracje, że coś jest za wolno albo za szybko, ale tak nieustannie i na tą samą nutę?
Zawierz mi, że jeśli by nie spełniała, napisałbym o tym szczerze, a potem zabrał zabawki i przesiadł się na inną nawigację, próbując ewentualnie od czasu do czasu (raz na kwartał?), czy nie następują zmiany w pożądanym przeze mnie kierunku.
Dyskusja o zasilaczach w becie Android tylko z pozoru wygląda na powtarzalną - sporo razy ktoś podaje nowy model telefonu, inne warunki pracy. Mi w każdym razie tamta dyskusja nie przeszkadza.
Połączone: Kwiecień 05, 2012, 13:34:32
@Smerfik
Wiem, że to Cię kompletnie zaskoczy, bo w życiu nie pomyślałeś o takim podejściu, więc zbije Cię to z tropu z początku, ale nie rezygnuj, nie poddawaj się, a może Ci się ono docelowo spodoba?
A brzmi ono: nie możesz zaakceptować - nie używaj.
Pytanie, czy jesteś w stanie tak zrobić, czy też potrzeba wytykania wad rozwiązania nie jest od Ciebie silniejsza, silniejsza niż zdrowy rozsądek...