Witam , mam hp 4350 i Navibe GB 732 no i rzecz jasna automape w wersji 3.9.0. Odbiornikjest właczony i ma juz połączenie z satelita (Co sygnalizuje zielona lampka) nie ma jednak połączniea z palmem - niebieska dioda miga.
Włączam blueatooth w palmie , odpalam autompe , klikam na gp, znajduje mi elegancko klikam na niego kaze mi wpisac haslo ( w instrukcji nic o tym nie bylo wiec zadnego nie wpisuje) i pojawia sie komunikat
"No bluetooth serial ports could be found for device BT GPS V10" , probowalem recznie zrobic to na innych portach i tak
na 1,2 3 i 8 gdy właczam gps automapa informuje ze szuka sygnalu satelity jednak nie łączy sie z odbiornikiem przez bluetooth,
na 6 dzieje sie to samo co gdy pozwoliłem mu automatycznieszukac odbiornikow gps czyli alert powyzej
na pozostałych wyskakuje komunikat ze nei moze otworzyc tych portow
w internecie znalazlem wskazowke ze nalezy najpierw odbiornik dodac do listy urzdzen jednak gdy probuje to zrobic wyskakuje mi kolejny blad o tresci
"the device does not offer any usable services. Please enable any desired services on that device or choose another one"
dodam tylko ze mam najnowszy rom w moim ipaqu.