Prosze Was o wypełnienie ankiety i ewentualne opinie dotyczące zwłaszcza widoku 3D w AM 4
W ankiecie opcje zgodne z większością. Dodatkowo wyłączone: budynki 3d, kontury, informacje o ulicy manewru, aktualna pozycja itp.
Układ pionowy 240x320, tryb pełnoekranowy. Chętnie bym się również pozbył prędkościomierza (mam w samochodzie większy i czytelniejszy

oraz przewidywanego czasu jazdy. Za to powiększył bym godzinę dotarcia do celu i ilość km do celu.
W samej animacji manewrów brakuje mi płynności TT i bardzo drobnego ale pomocnego efektu. W AM zanim skończy się manewr znika żółta strzałka i prawie natychmiast zmienia się skala. W TT strzałka zmienia kolor i dłużej utrzymuje się sie skala zbliżenia. Szczególnie w gęstej sieci uliczek widać wtedy wyraźnie, czy się dobrze skręciło. Natomiast zupełnie mi nie odpowiada sposób pokazywania manewrów przez iGO. Wolę sam manewr mieć w 3D niż w 2D.
Bardzo brakuje też choćby możliwości regulacji podświetlenia, szczególnie w nocy, poprawy stabilności itp, ale to już trochę nie na temat.
Pozdrawiam
W.